Τι λέει ο Γρηγόρης για την διακοπή της live μετάδοσης του “Money Drop” ;

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μιλάει για την απόφαση του καναλιού να προβάλλει το ''Money Drop'' μαγνητοσκοπημένο.

Τι κι αν είναι ένα απο τα πιο επιτυχημένα φετινά προγράμματα του Mega ; Τι κι αν είναι ένα απο τα πιο δυνατά τηλεοπτικά χαρτιά του, αφού κάθε Σάββατο βράδυ κυριαρχεί στους πίνακες τηλεθέασης της AGB σε τέτοιο σημείο που εξαφανίζει τον ανταγωνισμό ; Μην ξεχνάτε άλλωστε, πως για… χατίρι του, άλλαξε μέρα μέχρι και το “Top Chef” για να σωθεί !

Παρόλα αυτά, το “Money Drop” δεν είναι… υπεράνω της οικονομικής κρίσης ! Με άλλα λόγια; Η οικονομική κρίση “χτύπησε” και το “Money Drop” ! Ναι, το “Money Drop” έπεσε κι αυτό θύμα της οικονομικής κρίσης, με αποτέλεσμα να αποφασίσουν εκεί στο Mega, πως πρέπει να σταματήσει η live μετάδοση των επεισοδίων του.

– Σήμερα είδε το φως της δημοσιότητας η είδηση που θέλει τα live του ”Money Drop” να σταματούν λόγω κρίσης. Αυτή η είδηση αληθεύει ;

– Ναι, είναι αλήθεια ! Σήμερα αποφασίστηκε οριστικά πως τα live του “Money Drop” σταματούν και πως από εδώ και στο εξής θα βγαίνουμε στον αέρα μαγνητοσκοπημένοι.

– Εσύ είσαι λάτρης των ζωντανών προγραμμάτων και της πιο άμεσης επικοινωνίας που μπορείς να έχεις με τον κόσμο… Συμφωνείς με αυτή την απόφαση ;

– Δεν έχω με κάτι να συμφωνήσω ή να διαφωνήσω… Είναι μία απόφαση που πρέπει να παρθεί λόγω της οικονομικής κρίσης που την ζούμε όλοι μας και που υπάρχει παντού γύρω μας…

– Δεν έχεις πρόβλημα να κάνεις μαγνητοσκοπημένη εκπομπή;

– Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα… Αλλωστε, μαγνητοσκοπημένος δεν ήταν και ο “Εισοδηματίας” ; Δεν μπορείς να μην αντιλαμβάνεσαι το πρόβλημα της εποχής… Δεν μπορείς να μην προσαρμόζεσαι στα δεδομένα και στις απαιτήσεις της εποχής… Η αλήθεια είναι πως άλλη είναι η μαγεία και η χάρη του ζωντανού ,όμως, δεν τίθεται και κανένα απολύτως θέμα, που το “Money Drop” θα βγαίνει στον αέρα μαγνητοσκοπημένο.

– Δηλαδή καταλαβαίνεις την ανάγκη που μπορεί να έχει το κανάλι λόγω κρίσης…

– Καταλαβαίνω απόλυτα και την ανάγκη του καναλιού, μία ανάγκη που το οδήγησε στο να πάρει και μία  τέτοια απόφαση. Αν είναι να είμαστε όλοι εντάξει στην δουλειά μας και να μην χρειαστεί να κοπούν εργάσιμες ώρες ή μεροκάματα, – και το λέω αυτό σε περίπτωση που χρειαζόταν να γίνει έτσι, προκειμένου το τηλεπαιχνίδι να συνεχίσει να μεταδίδεται ζωντανά – , χίλιες φορές το “Money Drop” να βγαίνει στον αέρα μαγνητοσκοπημένο.

– Πιστεύεις πως το “Money Drop” κινδυνεύει να χάσει την δυναμική του, τώρα που θα βγαίνει στον αέρα μαγνητοσκοπημένο ;

– Οχι βέβαια… Το “Money Drop” έχει μία απίστευτη δυναμική ως πρότζεκτ… Εχουμε αποκτήσει κι εμείς έναν απίστευτο ρυθμό, έχουμε δημιουργήσει μία πολύ ωραία ατμόσφαιρα, περνάμε κάθε εβδομάδα τόσο ωραία, που δεν παίζει ρόλο σε όλα αυτά, το αν το παιχνίδι θα μεταδίδεται ζωντανά ή όχι.