Τι κρατάει ο Γιάννης Στάνκογλου από τις Άγριες Μέλισσες;

Γιάννης Στάνκογλου

Τι λέει ο Γιάννης Στάνκογλου για τη συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες;

Ο πιο μυστηριώδης και αντιφατικός χαρακτήρας στις Άγριες Μέλισσες, ο Θωμάς Κυπραίος, τον οποίο έπαιξε ο Γιάννης Στάνκογλου, έδωσε τέρμα στη ζωή του. Μέσα από μία συγκλονιστική σκηνή, ο ηθοποιός αποχαιρέτησε το δημοφιλές σίριαλ του ΑΝΤ1.

Ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε Στη φωλιά των Κου Κου και τον Ισίδωρο Φίκαρη για τη συμμετοχή του στο σίριαλ και όλα όσα του άφησε.

«Πήρα πολύ μεγάλη αγάπη από το κοινό με αυτή τη σειρά, έχοντας στην πλάτη μου έναν ρόλο, έναν χαρακτήρα, ο οποίος δεν είναι εύκολα συμπαθής με τα πράγματα που έχει κάνει στο παρελθόν. Παρ’ όλα αυτά, ένιωσα και νιώθω από τον κόσμο την αγάπη, τουλάχιστον γι’ αυτό που κι εγώ ο ίδιος έδωσα για λίγο στη σειρά αυτή. Είμαι πολύ τυχερός που βρέθηκα σε αυτή τη συγκυρία με αυτούς τους συνεργάτες, θα μου λείψουν αλλά πάμε γι’ άλλα», ανέφερε ο ηθοποιός.

Ο Γιάννης Στάνκογλου θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του MEGA, Σχεδόν ενήλικες. Πρόκειται για μια σύγχρονη κωμωδία με μεγάλο σασπένς που έχει να κάνει με την ιστορία μιας παρέας 45άρηδων. Ο ηθοποιός υποδύεται τον Αποστόλη, παντρεμένο πατέρα μιας κόρης που έχει χάσει τη δουλειά του και κάνει διάφορα άλλα για να επιβιώσει.