Τι κάνουν ο Mr. Travel Νίκος Κοκλώνης και 2 Survivor girls στην Καππαδοκία! [pics]

Νίκος Κοκλώνης

Σε νέες απολαυστικές δοκιμασίες μετά το Survivor θα υποβληθούν αυτή τη φορά στην Καππαδοκία δύο Survivor girls από τον Mr. Travel Νίκο Κοκλώνη.

Η Σόφη Πασχάλη και η Ελισάβετ Δοβλιατίδου αμέσως μετά τον Άγιο Δομήνικο επιβιβάστηκαν στο «Celebrity Travel» για μια πτήση – μεταφορικά και κυριολεκτικά – στο μυστικιστικό κόσμο της Μικράς Ασίας και αποδείχθηκαν ατρόμητες.

Πώς είναι άραγε μια πρόταση γάμου στον αέρα και τα 2.000 μέτρα; Πώς είναι να ζεις σε σπηλιά; Κάνει κρύο στα 80 μέτρα μέσα στη γη; Πώς λαξεύτηκαν ολόκληροι χριστιανικοί ναοί μέσα στο βράχο τον 11ο αιώνα; Είναι εύκολο να φτιάξεις μαντί και πως κόβεται ο παστουρμάς;

Trekking στην Κοιλάδα του Έρωτα. Μύηση στη σέμα τον χορό προσευχή των περιστρεφόμενων δερβίσηδων. Δοκιμές στην αρχαία ρόδα του κεραμοποιού στην πόλη όπου ανακαλύφθηκε 4.000 χρόνια πριν.

Κυρίες και Κύριοι δέστε τη ζώνη σας για ένα Celebrity Travel προορισμένο για αποφασισμένους «μαχητές»! Το νέο επεισόδιο του Celebrity Travel θα προβληθεί την Τετάρτη 3 Μαΐου μετά το Survivor στον ΣΚΑΙ.