Τι κάνει σήμερα η Μελίνα Μποτέλη; [vid]

Μελίνα Μποτέλη

Που βρίσκεται η ηθοποιός Μελίνα Μποτέλη;

Το 1999 η ηθοποιός Μελίνα Μποτέλη είχε πάει στην Δράμα για μια θεατρική παράσταση και εκεί συνάντησε τον άνθρωπο της ζωής της, τον πρώην βουλευτή και δήμαρχο Δράμας Μαργαρίτη Τζίμα. Εγκατέλειψε την Αθήνα και αφοσιώθηκε στο να μεγαλώσει τα 3 παιδιά του άνδρα της, κάνοντας επιλεκτικά δουλειές στη βόρεια Ελλάδα. Η ίδια μίλησε στο Happy Day για την απόφαση αυτή που πήρε στη ζωή της και αν αισθάνθηκε ότι θυσίασε με αυτό τον τρόπο την καριέρα της.

[dfp_ads id=236982]

«Λυπήθηκα που έχασα κάποια συγκεκριμένα έργα που μου είχαν προταθεί. Όμως επειδή ο θεός με έπλασε έτσι που να μην είμαι για τους ρόλους της νεαράς, της ενζενί, όπως λέγεται στη θεατρική ορολογία, από εδώ και μετά είναι οι ρόλοι που μου ταιριάζουν κυρίως. Ο κόσμος αντιδρά όταν με βλέπει, σαν να με είχε δει μόλις χθες στην τηλεόραση του. Κι αυτό είναι πολύ σπουδαίο, γιατί ήταν κάτι που φοβόμουν, πως όταν δεν σε βλέπουν σε ξεχνούν», εξομολογείται η ίδια.

Η ηθοποιός μιλά με πολύ αγάπη για τα παιδιά του συζύγου της που μεγάλωσε ως δικά της παιδιά και συγκινείται καθώς διηγείται πως ο μικρός γιος της οικογένειας ενθουσιασμένος φώναζε στο σχολείο «έχω κι εγώ μαμά!».

Δείτε πως άλλαξαν στο χρόνο και άλλοι celebrities!