Τι γίνεται με το «Master Chef»;

Ήταν να βγει στον αέρα από την προηγούμενη σεζόν, αλλά τελικά τα στελέχη του MEGA αποφάσισαν να κρατήσουν το «Master Chef» για φέτος.

Έτσι σταμάτησαν τα γυρίσματα πριν από τον τελικό μεταξύ των φιναλίστ και έβαλαν το υλικό στα συρτάρια τους.
Σκοπός τους ήταν να το βγάλουν από εκεί γύρω στα μέσα Αυγούστου, να το μοντάρουν και το ριάλιτι μαγειρικής με παρουσιάστρια τη Μαίρη Συνατσάκη να ξεκινήσει να μεταδίδεται μέσα στον Οκτώβριο.

Ωστόσο, τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η εταιρεία παραγωγής, φαίνεται ότι θα καθυστερήσουν ακόμα περισσότερο την προβολή του ριάλιτι μαγειρικής. Αν και από τις δύο πλευρές (σταθμός και εταιρεία παραγωγής) γίνονται συνεχώς προσπάθειες να βρεθεί λύση, έως τώρα δεν τα έχουν καταφέρει. Αποτέλεσμα; Το μαγνητοσκοπημένο υλικό δεν έχει βγει ακόμα από τα συρτάρια για να πάρει το δρόμο για το μοντάζ. Έτσι, όσο πάει, απομακρύνεται το σχέδιο να δούμε μέσα στο Νοέμβριο το «Master Chef» στον αέρα του MEGA. Κι αυτό προκαλεί πρόσθετο πονοκέφαλο στο κανάλι της Μεσογείων, αφού, έχοντας αποφασίσει πως ό,τι καινούργιες σειρές θα τις βγάλουν στον αέρα από τον καινούργιο χρόνο, έχουν… τρύπα στο πρόγραμμα του prime time.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, τις επόμενες μέρες πρόκειται να πραγματοποιηθεί καινούργια συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών, προκειμένου να βρεθεί επειγόντως λύση. Κι όπως ακούγεται, η επίλυση που θα επιλεγεί, ίσως προκαλέσει δυσάρεστες εξελίξεις σε κάποια άλλη σειρά, καθώς το «μαγείρεμα» που σκέφτονται να γίνει προκειμένου να εξοικονομηθούν τα απαραίτητα χρήματα, θα χαλάσει κάποια άλλη… συνταγή. Αυτό όμως, που ενδιαφέρει λογικά το MEGA, είναι να βγει το «Master Chef» στον αέρα, όσο γίνεται πιο σύντομα! Όπως φαίνεται όμως, αυτό δεν πρόκειται να γίνει νωρίτερα από το Δεκέμβρη. Ίδωμεν…

Γρηγόρης Μελάς

Διαβάστε ακόμα:

Οριστικά εκτός «Πρωινού Mou» η Μαίρη!