Τι φάση: Τον έλουσε με αβγό, τον τσάντισε μα πήραν 3000 ευρώ

Τι φάση

To "Τι φάση" ήρθε στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα!

Πρεμιέρα έκανε τη νύχτα της Κυριακής η εκπομπή «Τι φάση» με τον Γιώργο Τσαλίκη και την Εβελίνα Νικόλιζα στο πρόγραμμα του Alpha. Τα ανυποψίαστα θύματα πρόσφεραν άφθονο γέλιο στους τηλεθεατές ενώ το… κερασάκι στην τούρτα ήρθε στην τελευταία φάρσα!

Εκεί δηλαδή όπου η διαγωνιζόμενη, φορώντας το ακουστικό της εκπομπής, κλήθηκε να ακολουθήσει τις εντολές των δυο παρουσιαστών και αν ταλαιπωρήσει για τα καλά τον σύντροφο της!

Δίχως να σταματάει, λοιπόν, πουθενά η γοητευτική μελαχρινή αποφάσισε να προχωρήσει και να παίξει για τα 3000 ευρώ που είναι και το μεγαλύτερο έπαθλο στην εκπομπή του Alpha, «Τι φάση».

Για να το κερδίσουν, όμως, θα έπρεπε να πείσει τον σύντροφο της να δεχθεί στα μαλλιά του μια ξεχωριστή, αυτοσχέδια μάσκα για να πάψουν να είναι θαμπά. Αυτή περιείχε λίγο λάδι, ένα αβγό και ζάχαρη.

Όσο κι αν επέμεινε ο ανυποψίαστος παίκτης να πάρουν τον λογαριασμό για αν φύγουν, η σύντροφος του κατάφερε να του βάλει την μάσκα στα μαλλιά με αποτέλεσμα να κερδίσουν 3000 ευρώ στο «Τι φάση» του Alpha.