Τι ετοιμάζουν οι Chef στον αέρα αυτή την εβδομάδα;

Chefs, άνθρωποι από το χώρο της γαστρονομίας και λάτρεις του καλού φαγητού προτείνουν συνταγές για το καθημερινό τραπέζι αλλά και για γιορτινές μέρες και ιδιαίτερες περιστάσεις από Δευτέρα –Παρασκευή στις 17.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η Ελένη Ψυχούλη στην ανανεωμένη της κουζίνα μαγειρεύει με τους καλεσμένους της συνταγές για όλες τις κουζίνες με προσιτά υλικά, πρωτότυπους συνδυασμούς, εύκολες τεχνικές, νοστιμιά και πρωτοτυπία. Οι στήλες της κάθε ημέρας αλλάζουν!

Tη Δευτέρα 24 Μαρτίου η Ελένη Ψυχούλη και ο Ανδρέας Λαγός μαγειρεύουν σε νέα κουζίνα, νέες συνταγές και ολόφρεσκες ιδέες! Φτιάχνουν αρακά με χοιρινό, κέικ με φιστίκι Αιγίνης και σοκολάτα γάλακτος αλλά και έναν τέλειο πουρέ με γεύση, άρωμα και υφή.

Την Τρίτη 25 Μαρτίου η Ελένη μαγειρεύει παρέα με τον Chef Γιάννη Παρίκο! Ο Γιάννης φτιάχνει μπακαλιάρο με παντζάρια και αγιολί, παντρεύει με εύκολο τρόπο φασόλια χάντρες με χταπόδι και προτείνει μια ελαφριά συνταγή με σπαράγγια στον ατμό και κινόα!

Την Τετάρτη 26 Μαρτίου στην κουζίνα της Ελένης έρχεται ο μάγειρας Σήφης Καραδάκης και η δημοσιογράφος γαστρονομίας Νίκη Μηταρέα! Φτιάχνουν νόστιμο αγκιναρόρυζο, έναν εύκολο μεζέ με γαριδούλες τυλιγμένες σε μαρουλόφυλλα και μια πολύχρωμη καλοκαιρινή ντοματοσαλάτα!

Την Πέμπτη 27 Μαρτίου μαγειρεύουν η Μπία Λαγουτάρη και η Μαριλού Παντάκη! Φτιάχνουν νόστιμο μπέργκερ με μπέικον και αβγό, πάνκεικς και αφράτα ψωμάκια τηγανιού με αβγό ποσέ!

Την Παρασκευή 28 Μαρτίου η Ελένη μαγειρεύει με τον Ανδρέα Λαγό και τον Δημήτρη Κανταράκη! Ο Δημήτρης φτιάχνει φάβα με σουπιά και ταραμά αλλά και σκορδαλιά λιαστής ντομάτας με καπνιστό χοιρινό! Ο Αντρέας προτείνει γλυκό σεμιφρέντο με μαρέγκες και αποξηραμένα σύκα!