Τι ετοιμάζει η Ράνια Θρασκιά;

Διαβάστε για τα επόμενα επαγγελματικά βήματα της της δημοσιογράφου.

Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό και τόνοι μελάνης έχουν χυθεί στον Τύπο, στα περιοδικά και στο Internet, σε σχέση με το τι ακριβώς σκέφτεται, ετοιμάζει και σχεδιάζει για την νέα τηλεοπτική χρονιά η Ράνια Θρασκιά. Εχει προκληθεί βλέπετε ιδιαίτερος ντόρος, μετά την φημολογία της εποχής που ήθελε κάποια στιγμή την γνωστή δημοσιογράφο να αναλαμβάνει από Σεπτέμβρη δράση στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη, στο νέο και εντελώς ανανεωμένο πρωινάδικο που στήνει ο ΑΝΤ1 για του χρόνου.

Μία φημολογία η οποία για την ώρα δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται από πουθενά, ενώ κι όσες φορές τα τηλεοπτικά συνεργεία και οι κάμερες «συνέλαβαν» την Ράνια επαυτοφώρω κατά την διάρκεια κάποιων δημόσιων εμφανίσεών της, ήταν κι εκείνη εξαιρετικά φειδωλή και λακωνική στις δηλώσεις της, χωρίς να δίνει ούτε μία μικρή πληροφορία για το τι ετοιμάζει και για το αν όλα αυτά που ακούγονται για εκείνη αυτή την περίοδο, έχουν κάποια βάση.

Παρόλα αυτά, επειδή ψάξε, ψάξε, ψάξε όλο και κάτι μαθαίνεις, ε ναι, λοιπόν, κατάφερα να ξετρυπώσω το τι ετοιμάζει με μεγάλη λαχτάρα, όρεξη και μεράκι για του χρόνου η Ράνια. Οχι, το επόμενο βήμα της καριέρας της μην το περιμένετε να το δείτε μέσα από την τηλεόραση, αν κρίνουμε τουλάχιστον από τα μέχρι τώρα δεδομένα, γιατί μέχρι τον Σεπτέμβρη έχουμε ακόμα χρόνο και κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να προκύψει.

Σύμφωνα, λοιπόν, με κάποιες πληροφορίες που έφτασαν στα αυτιά μου, η Ράνια ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο βήμα στο διαδίκτυο! Η Ράνια αποφάσισε να ακουθήσει κι αυτή και την μόδα, αλλά και την τάση της εποχής, μιας και το διαδίκτυο ως γνωστόν είναι το μέλλον και να ανοίξει κι εκείνη το δικό της παράθυρο στον κόσμο.

Ετσι, σύμφωνα πάντα με τα όσα έμαθα, η δημοσιογράφος σχεδιάζει να στήσει την δική της σελίδα, η οποία θα έχει να κάνει με τι άλλο; Μα με τις ανθρώπινες σχέσεις και τα μυστικά τους, μιας και η Ράνια αγαπά την ψυχολογία και την ανθρώπινη, κοινωνική ανάλυση, ασχολείται με αυτό το αντικείμενο χρόνια, της πάει και το έχει αποδείξει άλλωστε κάνοντας με επιτυχία, παραπλήσιες εκπομπές στην τηλεόραση.

Οσο για τα τηλεοπτικά της σχέδια; Είπαμε, αν και εφόσον αυτά προκύψουν, ενοείται πως θα σας τα… μαρτυρήσω αμέσως! 

Νάνσυ Νικολαΐδου