Τι επίλογο επέλεξε η Άννα για το «Όσο έχω φωνή»;

Δείτε τα καλύτερα αποσπάσματα από το τελευταίο επεισόδιο του "Όσο έχω φωνή".

Τελευταίο επεισόδιο χθες για το rockumentary «Όσο έχω φωνή» της Άννας Βίσση. «Πάλι συνέντευξη θα κάνουμε; Γρήγορα παιδιά μόνο γιατί έχω πρόβα. Λυσσάξατε με τις συνεντεύξεις… τί άλλο θέλετε να πω; Είπα τα επαγγελματικά μου, τα συναισθηματικά μου, τα οικονομικά μου, τα ταξίδια μου, τα οικογενειακά μου. Τι άλλο να πω;» αναρωτήθηκε η Άννα Βίσση …

Και τελικά της ζήτησαν να αποκαλύψει τι άντρες της αρέσουν… 

«Δεν μπορεί να πει κανεις αυτοί οι άντρες μου αρέσουν. Έχω διαφορετικές προτιμήσεις κάθε φορά. Μα είναι ερώτηση αυτή για τελευταίο επεισόδιο; Θα σας πω όμως. Μου αρέσουν πάρα πολύ οι έξυπνοι άντρες. Τώρα άμα είναι και σε συνδυασμό με ώραίο παρουσιαστικό, ακόμα καλύτερα. Αλλά δεν μπορώ ο άλλος να είναι βλάκας. Μου αρέσουν οι ακομπλεξάριστοι, οι εκκεντρικοί και στο μυαλό, τον τρόπο συμπεριφοράς, τον τρόπο ακόμα ντυσίματος» ανάμεσα τους και ο Σισέ, είπε και έδωσε την πάσα για την γνωριμία τους.

Δείτε την συνάντηση Άννας Βίσση – Σισέ:

Ένας από τους ανθρώπους που θαύμαζε και τελικά γνώρισε, ήταν και ο διάσημος σχεδιαστής Jean Paul Gaultier. «Ήθελα και εγώ να μου κάνει ένας άνθρωπος μπούστο με μυτερά… σουτιέν» είπε αναφερόμενη στις γνωστές δημιουργίες του για την Μαντόνα.

Δείτε βίντεο με την Άννα Βίσση και τον σχεδιαστή:

«Χαίρομαι πάρα πολύ που σε όλο αυτό το πράγμα μέσα πρωταγωνιστές ήταν η ίδια μου η οικογένεια: η κόρη μου, οι αδελφές μου, η μάνα μου. Μες στο μυαλό μου τώρα που τελειώνει αυτό το πράγμα τρέχουν διάφορα, από πολύ καλά έως πολύ κακά. Έχω διαβάσει τέρατα δηλαδή, αλλά νομίζω ότι τα τέρατα που έχουν γραφτεί είναι από το θέμα το τηλεοπτικό. Νομίζω ότι το κάνει η τηλεόραση αυτό. Γιατί είναι μία υπερέκθεση αυτό, να βγαίνεις στην τηλεόραση τόσο ανοιχτά. Αυτό το ανοιχτά όμως έχει χαρακτηριστεί από κάποιους γενναιοδώρία. Κι αυτή είναι η λέξη που θα κρατήσω.

Είναι πολλές αυθόρμητες στιγμές μου που έχουν να κάνουν μόνο με την αλήθεια. Σε σημείο που ρισκάρισα και πράγματα που με πίκραναν. Και δεν είναι και όλη μου η ζωή, είναι τα τελευταία τρία χρόνια. »Έκανα την ψυχοθεραπεία μου μέσα από το να με βλέπω σε αυτές τις εκπομπές. Γιατί μετά από τόσα χρόνια ξεχνάς το πως είσαι και αν σου αρέσεις. Αλλά σίγουρα χάιρομαι γιατί πάρα πολύς κόσμος είπε πως «και εσύ να μην είχες ανάγκη να το κάνεις, είχαμε εμείς ανάγκη να το δούμε.

Ευχαριστώ πολύ. ΤΕΛΟΣ»

Δείτε πως έκλεισε το rockumentary της και τι είπε:

Διαβάστε ακόμα:

Βίσση: «Αισθάνθηκα ένοχος σαν άνθρωπος που μπορούσα να ζω αξιοπρεπώς»

Που ήταν…χωμένη χθες το βράδυ η Άννα Βίσση ;

Η Βίσση διακωμώδησε την κατάσχεση!

Ποιος θα αντικαταστήσει την Άννα Βίσση στον Alpha;