Τι εκπομπή επιθυμεί να παρουσιάσει η Πόπη Τσαπανίδου την επόμενη σεζόν;

Πόπη Τσαπανίδου

Η συζήτηση της δημοσιογράφου με το Star - Η πρωινή ζώνη του καναλιού - Ο Φώτης και η Μαρία

[dfp_ads id=236982]

Αναβρασμός επικρατεί στο Star τις τελευταίες μέρες καθώς εκτός από το πρόγραμμα Εθελουσίας Εξόδου που ανακοινώθηκε για τους υπαλλήλους της εταιρίας, το οποίο έχει προκαλέσει τεράστια αναστάτωση στους εργαζόμενους, ο σταθμός πρέπει να καταλήξει σε ένα σχήμα παρουσιαστών και εκπομπών για τη νέα σεζόν. Το Star θέλει να επαναφέρει στο πρόγραμμά του τη ζώνη 10 – 1 και γι’ αυτό γίνονται αλλεπάλληλες συσκέψεις προκειμένου να βρεθεί μια λύση. Από την αρχή της εβδομάδας γίνονται ραντεβού για τη στελέχωση του νέου πρωινού. Μιλάμε για τρίωρη καθημερινή εκπομπή και την επόμενη Δευτέρα θα γίνει μια μεγάλη σύσκεψη για να προσδιοριστεί το κόστος του προγράμματος.

Επιστρέφουν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου;

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω, δεν έχει γίνει καμία προσέγγιση στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Μαρία Μπακοδήμου από στελέχη του ΑΝΤ1 για να παρουσιάσουν μαζί show. Οι δύο παρουσιαστές δεν έχουν κάνει κανένα ραντεβού με τα διευθυντικά στελέχη του σταθμού για καμία εκπομπή.

Η πρόταση που έχει κάνει η Πόπη Τσαπανίδου

Η Πόπη Τσαπανίδου, όπως ανέφερε ο Μαρίνος Βυθούλκας, δεν θα συνεχίσει με το Live U, καθώς έχει προτείνει στον σταθμό να παρουσιάσει ένα ζωντανό show με κοινό, τύπου Ellen DeGeneres. Η δημοσιογράφος αναμένει την απάντηση του Star.