Τι είπε ο Θέμος Αναστασιάδης για το μέλλον του «Όλα Μπιπ»;

Η απάντηση του Βαγγέλη Περρή για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να φλερτάρει με τον Alpha.

Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» μίλησαν οι Θέμος Αναστασιάδης, Βαγγέλης Περρής και Δούκισσα Νομικού, οι οποίοι αναφέρθηκαν στο μέλλον του «Όλα Μπιπ», ενώ οι δύο άντρες απάντησαν και στα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να φλερτάρουν με το κανάλι του Alpha.

«Γενικά, γενικά κανείς δεν ξέρει. Ο Λάτσιος θα θέλει να μου φάει την εκπομπή και να την δώσει στη Δούκισσα», είπε με χιούμορ ο Θέμος Αναστασιάδης και πρόσθεσε: «Τα συμβόλαια τα καθορίζουν οι τηλεθεατές. Αυτοί σου λένε “κάν’ την φίλε ή κάτσε”».

Για ενδεχόμενο φλερτ με τον Alpha είπε: «Δεν κάνουμε τέτοια πράγματα, δεν μπαίνουμε σε νυφοπάζαρα. Είμαστε και μεγάλοι άνθρωποι. Είναι και λίγο ρόμπα, τα κάνεις όταν είσαι μικρός, αλλά το να είσαι μετά από μια περίοδο και να κάνεις τέτοια με τα κανάλια, είναι και δυο, τρία, δεν είναι σοβαρό και αξιοπρεπές. Αν κάποιος θέλει να φύγει, λέει “θέλω να φύγω” και φεύγει. Καμία πρόταση, δεν μας θέλει κανείς, είμαστε στα αζήτητα. Πρόταση έχει ο Λιάγκας και τον έκανα χρυσό να μου την πει για να έρθω και εγώ, αλλά δεν μου το είπε».

Ο Βαγγέλης Περρής είπε με την σειρά του: «Θα δούμε, κάθε χρόνο λέμε ότι θα το δούμε στη διάρκεια της χρονιάς. Ο Θέμος το χειρίζεται. Δεν έχω συμβόλαιο, δεν έχω βάλει ούτε μία υπογραφή. Μιλάμε, λένε οκ, προχωράμε».

Για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να φλερτάρει με τον Alpha: «Ταυτόχρονα ότι δεν είμαι στο Όλα, αν διαβάσεις από τις ίδιες πηγές, αναρτήσεις, ότι δεν είμαι στο Όλα γιατί πλακωθήκαμε με τον Θέμο, ότι δεν είμαι στο Πρώτο Θέμα γιατί με απέλυσαν. Βάλε αυτές τις πληροφορίες δίπλα στα γεγονότα και δες την αξιοπιστία τους».

Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις της Δούκισσας Νομικού: «Ήταν όμορφη χρονιά. Αυτά τα τρία χρόνια που είμαι εδώ, νιώθω η πιο τυχερή γυναίκα παρουσιάστρια του κόσμου. Δεν ξέρω τι θα γίνει του χρόνου. Έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις, αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς για να πούμε διάφορα».