«Τι είναι παραπάνω από μένα η Τζένη Μπαλατσινού; Ένα τίποτα είναι»!

Τζένη Μπαλατσινού

«Εγώ ξεκίνησα από το μηδέν. Δεν ήταν άντρας μου ο super wow Πέτρος Κωστόπουλος που στα χρόνια αυτά έραβε κι έκοβε και ήταν κράτος εν κράτει».

Άστραψε και βρόντηξε ο Χάρης Σιανίδης όταν τον ρώτησε η Σάσα Σταμάτη για την Τζένη Μπαλατσινού! Τι ακριβώς είπε; Διαβάστε:

[dfp_ads id=236982]

«Δεν μπορώ πια τη δικτατορία κάποιων προσώπων που βλέπουμε πολλές φορές! Και τώρα βλέπεις, κόπηκε μια εκπομπή, μετά από δύο εβδομάδες αυτός ξαναβρήκε δουλειά. Δηλαδή, είναι κάποια πρόσωπα που εκεί με το ζόρι! Βλέπεις τη μια αποτυχία μετά την άλλη και τα επιβάλλουν. Είχε γίνει κι ένα περιστατικό με ένα φίλο μου, τον Νίκο Γεωργιάδη, του είχε πει η Μπαλατσινού «Θα πας σε event του Σιανίδη»; Στεναχωρήθηκα. Το καλοκαίρι έκανε διακοπές με τον δεύτερό μου ξάδερφο, τον Βασίλη Μπουλούμπαση και του στέλνει μήνυμα στο κινητό «Να ανεβάζεις φωτογραφίες με πρόσωπα πιο intellectual». Και λέω ρε παιδί μου τώρα, η Μπαλατσινού είναι άξια να κρίνει εμένα; Τι είναι παραπάνω από μένα; Ένα τίποτα είναι! Εγώ ξεκίνησα από το μηδέν. Δεν ήταν άντρας μου ο super wow Πέτρος Κωστόπουλος που στα χρόνια αυτά έραβε κι έκοβε και ήταν κράτος εν κράτει».