Τι είχε πει η Ελένη Μενεγάκη στο φινάλε της τελευταίας εκπομπής; «Θα κάνουμε ότι θεωρούμε απαραίτητο…»

Ελένη Μενεγάκη
Δείτε όσα είχε πει η γνωστή παρουσιάστρια πριν δύο εβδομάδες!

Σαν βόμβα έσκασε σήμερα η είδηση ότι ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ελένη Μενεγάκη θα τραβήξουν χωριστούς επαγγελματικούς δρόμους μετά από 16 χρόνια. Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ευχαρίστησε τη γνωστή παρουσιάστρια για τα 16 χρόνια κοινής επαγγελματικής πορείας.

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες, η Ελένη Μενεγάκη είχε ρίξει αυλαία για τη φετινό σεζόν και το μήνυμα που έστειλε στον κόσμο ήταν ότι την επόμενη σεζόν θα υπάρξουν αλλαγές.

Ελένη Μενεγάκη: Τέλος ο Γρηγόρης Γκουντάρας μετά από 16 χρόνια!

«Ξέρω ότι μόλις κλείσω την εκπομπή, θα σκεφτώ ένα εκατομμύριο πράγματα που δεν είπα. Θεωρώ ότι όλοι όσοι συνεργαζόμαστε σε αυτό εδώ το μαγαζί προσφέρουν πολλά. Την ψυχή τους, την αγάπη τους και την καθημερινότητά τους εδώ.

Αυτές οι δουλειές για να πηγαίνουν καλά και να είναι επιτυχημένες, δεν πρέπει να τις βλέπεις σαν δουλειές. Να τις βλέπεις σαν δουλειές, αλλά να τις βλέπεις και σαν μια όμορφη, ευχάριστη, αγαπησιάρικη καθημερινότητα.

Αυτή την καθημερινότητα που μαζί θα την ανανεώσουμε την επόμενη σεζόν, την Δευτέρα μετά το τέλος του Σεπτέμβρη. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους τηλεθεατές μας που φέτος μπορεί να πέρασαν καλά, αλλά μπορεί να τους έλειψαν και κάποια πράγματα.

Θα προσπαθήσουμε του χρόνου να μην σας λείψει τίποτα. Θα κάνουμε ότι θεωρούμε απαραίτητο για να παραμείνουμε και να γίνουμε ακόμα καλύτερα η γλυκιά κι αγαπημένη σας συνήθεια. Σας αγαπάμε πολύ. Καλό καλοκαίρι, να περάσετε όμορφα και θα είμαστε εδώ, κοντά σας», είχε πει η Ελένη Μενεγάκη στο κλείσιμο της τελευταίας εκπομπής.

Δείτε όσα είχε πει η Ελένη Μενεγάκη στο φινάλε της τελευταίας εκπομπής…