Τι έγινε όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συνάντησε τον Φάνη Λαμπρόπουλο on camera;

Φάνης Λαμπρόπουλος

"Δεν υπάρχει αυτό που λες ότι δεν το είπαμε στον Γρηγόρη" ανέφερε ο Φάνης Λαμπρόπουλος

Την πρώτη τους συνάντηση στον φακό είχαν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κι ο Φάνης Λαμπρόπουλους μετά την αποχώρηση του δεύτερου μαζί με τον Νικόλα Ράπτη από το The 2night Show. Συγκεκριμένα ενώ ο Φάνης Λαμπρόπουλος παραχωρούσε δηλώσεις έξω από τον ραδιοφωνικό σταθμό που εργάζεται στο Ευτυχείτε και στην Έλενα Πολυκάρπου, βγήκε από το κτίριο κι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ο οποίος είναι κάθε πρωί στο Sfera fm.

Ο Γρηγόρης αρκέστηκε μόνο να πει στην δημοσιογράφο «δεν χόρτασες;» ενώ ο Φάνης Λαμπρόπουλος χαιρέτησε χιουμοριστικά τον «αρχηγό».

Στη συνέχεια ο Φάνης Λαμπρόπουλος ανέφερε: «Από τον Γρηγόρη δεν φεύγεις ποτέ. Παρασκευή ξεκινάμε το Χιούστον το Λύσαμε. Την εκπομπή την είχαμε κανονίσει πριν από τρία χρόνια. Δεν υπάρχει αυτό που λες ότι δεν το είπαμε στον Γρηγόρη. Μας έχει πει μην είστε οι εαυτοί σας κι όλα θα έρθουν σιγά σιγά. Θα πηγαίνουμε να τον τσιγκλάμε και λίγο.»

Για τα νέα τηλεοπτικά προγράμματα ανέφερε: «Έχω δει λίγο Big Brother και μου φαίνεται όπως και το παλιό. Έχω μεγάλη αγάπη στον Μικρούτσικο. Για την Καγιά δεν θα πω κακία.»