Τι δήλωσαν στο zappIT Μαλού και Παναγιώτης πριν τον μεγάλο τελικό!

Διαβάστε τι μας είπαν οι δύο φιναλίστ του Greek Idol

Ο Παναγιώτης και η Μαλού είναι τα δύο παιδιά που κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό του Greek Idol. Την τελευταία εβδομάδα κάνουν εντατικές πρόβες στο σπίτι που φιλοξενούνται καθώς το Σάββατο θα πρέπει να ερμηνεύσουν τρία τραγούδια!

Σε ένα διάλειμμα από τις πρόβες τους, μοιράστηκαν μαζί μας τα συναισθήματά τους, τις προσδοκίες και τις την εμπειρία τους από τη συμμετοχή τους στο επιτυχημένο talent show του Alpha… 

Μαλού Κυριακοπούλου: 

«Αισθάνομαι πολύ ωραία! Χαίρομαι που βρίσκομαι στον τελικό με τον Παναγιώτη. Είμαστε φίλοι και βοηθάει ο ένας τον άλλο. Όποιος και να νικήσει, θα είμαι χαρούμενη!» 

«Νιώθω τον τελικό σαν απελευθέρωση, ότι δηλαδή θα τελειώσει αυτό το άγχος για το κάθε Σάββατο!» 

«Το τελικό θα τον γιορτάσω με τους δικούς μου ανθρώπους. Οι δικοί μου μου λένε ότι είμαι ήδη κερδισμένη και με συμβουλεύουν να μην έχω άγχος!» 

«Από τα παιδιά που έχουν αποχωρήσει, θα χαρώ πολύ που θα ξαναδώ τον Τικτόπουλο, την Κέρεν και τον Άρη»

«Πριν έρθω στο Idol, δεν χόρευα. Μέσα στο παιχνίδι κατάφερα να εξελιχθώ. Και φυσικά τραγούδησα και τραγούδια που δεν ήταν στο στυλ μου. Το τι πέρασα για να καταφέρω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, το ξέρω μόνο εγώ! «

«Αν νικήσω, επιθυμία μου είναι να ασχοληθώ αποκλειστικά με το τραγούδι και όχι με την φιλολογία που έχω σπουδάσει» 

Παναγιώτης Τσακαλάκος:

«Αισθάνομαι απίστευτα χαρούμενος και ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Έχω δουλέψει σκληρά και πριν μπω στο Idol αλλά και κατά τη διάρκεια που ήμουν μέσα και νιώθω ότι οι κόποι μου ανταμείφθηκαν.» 

«Η χημεία μου με την κριτική επιτροπή είναι καλή. Εκτιμώ το ό,τι τους αρέσει η δουλειά μου» 

«Αν νικήσω, θα κάνω ένα μεγάλο πάρτυ! Θα έρθει και ο πατέρας μου από την Αμερική. Όπως και να έχει πάντως, είτε νικήσει είτε βγω δεύτερος, θα το γιορτάσουμε!» 

«Χάρηκα με το πρώτο τραγούδι που θα πω στον τελικό. Τα δύο άλλα τα πήραμε μόλις χτες και πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να προλάβουμε. Αλλά υπόσχομαι ότι το αποτέλεσμα θα είναι καλό!» 

«Χαίρομαι που θα ξαναβρεθούμε με όλους τους παίκτες στον τελικό. Ανυπομονώ όμως να δω τον Τικτόπουλο, την Κέρεν και την Κατερίνα Κουκουράκη» . 

«Οι δικοί μου έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στην τακτική μου και στον τρόπο που φέρομαι μέσα στο παιχνίδι»

«Στο παιχνίδι τόσο εγώ όσο και η Μαλού υπήρχε ευελιξία ως προς το είδος των τραγουδιών που τραγουδήσαμε. Είπα και εγώ τραγούδια που δεν ήταν στο στυλ μου αλλά προσπάθησα να τα κάνω δικά μου!»

Ρεπορτάζ: Μαργαρίτα Ξένου