Τι δήλωσαν αποκλειστικά στο zappIT οι διαγωνιζόμενοι του Greek Idol και ο Κωνσταντίνος για την αποχώρησή του

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες!

«Ό,τι γίνεται, γίνεται για καλό. Σίγουρα στεναχωρήθηκα. Αυτό που με δυσκόλεψε περισσότερο είναι ότι βρέθηκα στην δυάδα με τον Γιώργο τον Ξυλούρη, με τον οποίο ήμασταν πολύ καλοί φίλοι και πριν από το Greek Idol, οπότε όποιος και να αποχωρούσε θα ήταν δύσκολο” είπε στο zappIT ο Κωνσταντίνος, λίγα λεπτά μετά την αποχώρησή του.

Πρόσθεσε ωστόσο: «Αν γύρναγα το χρόνο πίσω, πάλι θα πήγαινα στην Πάρο με την οικογένειά μου κι ας έχανα το πλοίο. Δε μετανιώνω και αναλαμβάνω τις ευθύνες μου».


Ο Γιώργος, που τελικά έμεινε στο show, δήλωσε:

“Στεναχωρήθηκα πολύ γιατί βρέθηκα με τον Κωνσταντίνο σε αυτή τη δύσκολη θέση. Το κομμάτι που είπα εγώ ήταν πολύ βαρύ λαϊκό. Ίσως έπρεπε να επιλέξω ένα πιο νεανικό τραγούδι».

Ο Άρης λίγο πριν ανέβει στη σκηνή για να ερμηνεύσει το »Just the way you are», είπε στο zappIT ότι το αφιερώνει σε όλους τους ερωτευμένους.

Ο Παναγιώτης που χθες εντυπωσίασε με τη διαφορετική βερσιόν του «Δεν τελειώσαμε», μας εξομολογήθηκε ότι τραγούδησε με… αντιβίωση αφού ταλαιπωρείται εδώ και μέρες από ένα πρόβλημα στις φωνητικές του χορδές.

Ο Δημήτρης μέσω του zappIT αφιέρωσε το τραγούδι «I don’t want to miss a thing «,  σε όσους δε μπορούν να είναι κοντά στον άνθρωπο που αγαπάνε.

H Ερωφίλη μας αποκάλυψε ότι το τραγούδι που είπε στο live , το »Πάλι θα κλάψω» της Μαρινέλλας, είναι το αγαπημένο τραγούδι του μπαμπά της. Πρόσθεσε επίσης: «Μου λείπει πολύ η Χρύσα που έφυγε στο προηγούμενο live. Είχαμε γίνει φίλες. Κρίμα»

Μαρία Θεοδότου: «Αφιερώνω το τραγούδι μου, σε όσους δε μπορούν να είναι κοντά μου και μου λείπουν πολύ. Στο δεύτερο live, έχω λιγότερο άγχος»

Κέρεν: Αφιερώνω το αποψινό μου τραγούδι »Ηolding out for a hero», σε όλες τις γυναίκες που αναζητούν έναν ήρωα…

Μαλού: «Στο δεύτερο live έχω άγχος. Αλλά δημιουργικό άγχος… Επικοινωνώ με τα παιδιά που έφυγαν στο προηγούμενο live είτε μέσω facebook είτε μέσω τηλεφώνου».

Δηλώσεις όμως έκανε στο zappIT και ο κριτής Κώστας Καπετανίδης, ο οποίος αποκάλυψε ότι είναι… σε δίαιτα: «Πέρασα πολύ ωραία το Πάσχα με φίλους στην Ζάκυνθο. Ξεκουράστηκα… Δεν έφαγα αρνάκι γιατί κάνω δίαιτα με μαρούλι και γιαούρτι».

Ο Δήμος Αναστασιάδης ποζάρει στο φακό του zappIT

Saya και Mark Angelo λίγο πριν ανέβουν στη σκηνού Greek Idol

Η Έλλη Κοκκίνου μας χαρίζει ένα χαμόγελο, μετά το τέλος του show

Διαβάστε ακόμα: Ο Κωνσταντίνος αποχώρησε απ' το Greek Idol