Τι αποκάλυψε ο Καβατζίκης για τη διαμάχη Μενεγάκη – Λυμπέρη;

«Η κυρία Παναγουλέα έκανε υπολογισμούς για το πόσο θα κοστίσει η απόσυρση του περιοδικού».

Με την κόντρα της Ελένης Μενεγάκη με την Έλενα Μακρή Λυμπέρη να κορυφώνεται, ο Άρης Καβατζίκης που είναι διευθυντής σύνταξης στο περιοδικό «Hello», αποκάλυψε σήμερα κάποιες λεπτομέρειες που διαφοροποιούν την κατάσταση.

«Τρίτη απόγευμα στις 5 ήμουν κάτω από το σπίτι μιας συνεντευξιαζόμενης. Με παίρνει τηλέφωνο η συνήγορος της Ελένης, κ. Χριστίνα Παναγουλέα. Δεν μου είπε ότι πρέπει να παρουσιαστούμε για ασφαλιστικά μέτρα, μου είπε: «Πρέπει να αλλάξετε το περιοδικό ή να κόψετε τη φωτογραφία αυτή ή να της βάλετε ένα στίκερ». Της είπα ότι: «Αυτό δε γίνεται γιατί το περιοδικό φεύγει Τρίτη απόγευμα και πάει στην επαρχία. Τι άλλο μπορώ να κάνω αν νομικά αποδειχτεί ότι είναι λάθος»; Μου απάντησε: «Θα δούμε πώς θα προχωρήσουμε γιατί έχετε καταπατήσει την τάδε συνθήκη», αφηγήθηκε ο δημοσιογράφος.

Στη συνέχεια, ο Άρης Καβατζίκης αποκάλυψε: «Την Τετάρτη το πρωί στις 10 δέχτηκα τηλεφώνημα ότι έπρεπε στη μία να παρουσιαστώ για τα ασφαλιστικά, γιατί το εξώδικο είχε σταλεί στις 7 το απόγευμα. Eκεί η κυρία Παναγουλέα και ο νομικός σύμβουλος των Αττικών Εκδόσεων μας ζήτησαν να καλύψουμε τη φωτογραφία. Επειδή όμως το περιοδικό ταξίδευε ήδη, η «κάθε νόμιμη ενέργεια» ήταν η απόσυρση του περιοδικού. Μάλιστα η κυρία Παναγουλέα έκανε υπολογισμούς για το πόσο θα κοστίσει η απόσυρση του περιοδικού».

https://www.youtube.com/embed/6VzvXtywxf4