Τι απαντά η δικηγόρος της Πέμης Ζούνη για το κόψιμο της συνέντευξης της Μπέσσυς Γιαννοπούλου;

Πέμη Ζούνη

Η συνέντευξη της Μπέσσυς Γιαννοπούλου στο «Μετά τα Μεσάνυχτα» δεν προβλήθηκε ποτέ.

Η θεατρική παραγωγός Μπέσσυ Γιαννοπούλου βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με την ηθοποιό Πέμη Ζούνη μετά την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα τους με αφορμή το σκάνδαλο με την επεξεργασμένη φωτογραφία της ηθοποιού να απεικονίζεται δίπλα στον βραβευμένο με Όσκαρ Άνγκ Λι για την παράσταση που ανέβηκε στη σκηνή του ιδρύματος Μιχάλη Κακογιάννη στις αρχές του 2017. Μια αρκετά μπλεγμένη ιστορία για την οποία η Πέμη Ζούνη είχε λύσει τη σιωπή της τον περασμένο Απρίλη, μιλώντας για το μάθημα ζωής που πήρε.

Η Πέμη Ζούνη λύνει τη σιωπή της για τη διαμάχη με την πρώην συνεργάτιδα της!

Το βράδυ της Τετάρτης, συνέντευξη της Μπέσσυς Γιαννοπούλου θα πρόβαλε η εκπομπή «Μέτα τα μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη, όμως αντί για αυτή που είχε διαφημιστεί και στο τρέιλερ της εκπομπής του Alpha, είδαμε συνέντευξη της Κατερίνας Γκαγκάκη.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του Alpha, η γνωστή θεατρική παραγωγός, που κατηγορείται από την ηθοποιό Πέμη Ζούνη για απάτη και αρπαγή, θα μιλούσε για το χρονικό της σχέσης της με τη δημοφιλή πρωταγωνίστρια, για τη δικαστική τους διαμάχη, ενώ παραδεχόταν πως ακόμα τρέφει συναισθήματα για εκείνη, στέλνοντας ένα μήνυμα στην Πέμη Ζούνη μέσα από την εκπομπή.

Μετά την μη προβολή της συνέντευξής της από τον Alpha η Μπέσσυ Γιαννοπούλου με μια ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook εξέφρασε την δυσαρέσκεια της για το περιστατικό γράφοντας: «Όταν κάποιος φοβάται κόβει τις εκπομπές. Φιμώνει τους δημοσιογράφους και απαιτεί να ακούγεται μόνο η δική του πλευρά ανερυθρίαστα. Δεν μπορεί κανείς να μιλάει για προσωπικά δεδομένα όταν ο ίδιος έχει δώσει δελτίο τύπου σε όλους τους δημοσιογράφους έναν χρόνο πριν και μιλάει για όλα τα θέματα, άλλα μόνο από την δική του οπτική. Κρίμα , Γιατί όταν με κάλεσαν στην εκπομπή, πίστεψα ότι θα μπορούσαν να προστατέψουν την επιλογή τους. Δεν μπόρεσαν όμως…».

Η δικηγόρος της Πέμης Ζούνη Έλλη Ρούσσου μετέφερε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» τι ζητήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό:

«Σε σχέση με την τηλεοπτική συνέντευξη της κ.Γιαννοπούλου στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, ζήτησα από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha για λογαριασμό της κυρίας Πέμυς Ζούνη να μην μεταδοθεί συνέντευξη που να αφορά καθ’ οιονδήποτε τρόπο την κ.Ζούνη. Γενικά να μην γίνει καμία επεξεργασία προσωπικών δεδομένων της σε αυτή τη συνέντευξη αυτή κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του Ευρωπαϊκού Κανονισμού Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων. Ο τηλεοπτικός σταθμό ALPHA μετά το νόμιμο αίτημα μας, έλαβε την απόφαση να μην παρουσιαστεί η εν λόγω τηλεοπτική συνέντευξη. Η διαφορά της κ. Ζούνη με την κ. Γιαννοπούλου εκκρεμεί πλέον στα ποινικά δικαστήρια και την υπόθεση χειρίζεται για την κ. Ζούνη ο ποινικολόγος Θέμης Σοφός.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!