Θυμήθηκαν την εποχή της ντίσκο με την Priscilla

Το μιούζικαλ Priscilla Η Βασίλισσα της ερήμου επέστρεψε για λίγες παραστάσεις!

Μέχρι τις 5 Οκτωβρίου θα μπορέσουν οι θεατές να παρακολουθήσουν το φαντασμαγορικό μιούζικαλ στο θέατρο Badminton. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και ο Παναγιώτης Πετράκης.

Τα εντυπωσιακά κοστούμια της παράστασης και η ντίσκο μουσική της Priscilla προσφέρουν αδιαμφισβήτητα μια βραδιά ψυχαγωγίας σε όσους είχαν την τύχη να την παρακολουθήσουν. Το κοινό που βρέθηκε στο θέατρο Badminton τις προηγούμενες ημέρες δεν έκρυψε το κέφι του και οι μεγαλύτεροι θυμήθηκαν ξανά τα νιάτα τους και το δικό τους χορό κάτω από τις ντισκομπάλες.

Δείτε το απολαύστικό βίντεο του ΦΜ live:

Η ιστορία…

Η ΠΡΙΣΙΛΑ αφηγείται την διασκεδαστική, αλλά και συγκινητική ιστορία τριών φίλων – drag queen καλλιτεχνών – που διασχίζουν την Αυστραλία από το Σύδνεϋ ως το Άλις Σπρινγκς, αφού ο Τικ (με καλλιτεχνικό όνομα Μίτζι) έχει προσκληθεί από την πρώην σύζυγό του Μάριον, για να παρουσιάσει το σώου του στο καζίνο που διευθύνει η Μάριον και να δει το γιο του που έχει γίνει 8 ετών. Οι Tick/Mitzi (Γιώργος Καπουτζίδης), Bernadette (Φώτης Σεργουλόπουλος) και Adam/Felicia (Παναγιώτης Πετράκης) πραγματοποιούν το δικό τους ταξίδι αυτογνωσίας καθώς διασχίζουν την έρημο της Αυστραλίας με ένα σαραβαλιασμένο λεωφορείο, που ονόμασαν Priscilla. Αναζητώντας την αγάπη και την φιλία, ανακαλύπτουν πολλά περισσότερα, από αυτά που ονειρεύονταν…