Thrive: Η Ζέτα Δούκα συναντά τον Στέλιο Παρλιάρο…

Thrive

Σήμερα στις 09:00 στον ΑΝΤ1.

Την Κυριακή, 9 Ιουνίου, δύο νέοι καλεσμένοι μοιράζονται μυστικά και συμβουλές για προσωπική, κοινωνική και επαγγελματική ζωή  σε ισορροπία.

H Ζέτα Δούκα συναντά τον Στέλιο Παρλιάρο. Σε μία μοναδική συνέντευξη μαθαίνουμε την ιστορία του και παίρνουμε μαθήματα ζωής για να σταθούμε ξανά στα πόδια από τη αρχή όπως έκανε κι εκείνος στο παρελθόν. Επόμενη καλεσμένη είναι η κορυφαία αθλήτρια και Πρόεδρος των Ελλήνων Ολυμπιονικών, Βούλα Κοζομπόλη. Η ίδια εξομολογείται στη Ζέτα Δούκα πώς ο αθλητισμός έφερε ισορροπίες στη ζωή της αλλά και την προσπάθειά της για ισότητα μεταξύ ανδρών και γυναικών στον αθλητισμό σε όλα τα επίπεδα.

«Thrive», η εβδομαδιαία εκπομπή ευεξίας με παρουσιάστρια τη Ζέτα Δούκα έχει σκοπό την προώθηση της προσωπικής ισορροπίας και εξέλιξης, της ανάπτυξης και ενίσχυσης της αυτοπεποίθησης και τη δημιουργία νέων δρόμων στους σημαντικούς τομείς της ζωής μας. Ταυτόχρονα, ανακαλύπτουμε νέα «Thrive Tips» από άρθρα της πρωτοποριακής πλατφόρμας ευεξίας, ThriveGlobal.gr, ώστε να μπορέσουμε άμεσα και εύκολα να συγκρίνουμε τους ενδεδειγμένους τρόπους ανάπτυξης, εξέλιξης και επίλυσης προβλημάτων με τους δικούς μας.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!