Thrive: Η Ζέτα Δούκα συναντά τον Ολυμπιονίκη Σπύρο Γιαννιώτη

Thrive

Την Κυριακή στις 09:00 στον ΑΝΤ1.

Την Κυριακή, 16 Ιουνίου, δύο νέοι καλεσμένοι μοιράζονται μυστικά και συμβουλές για προσωπική, κοινωνική και επαγγελματική ζωή  σε ισορροπία.

Η Ζέτα Δούκα συναντά τον Ολυμπιονίκη στα 10 χιλιόμετρα ανοιχτής θαλάσσης, Σπύρο Γιαννιώτη. Ο σπουδαίος αθλητής θυμάται τα τελευταία μέτρα της κούρσας για την κατάκτηση του Ολυμπιακού μεταλλίου ενώ μιλά για τη δυσλεξία και πώς την αντιμετώπισε. Επιπλέον, μοιράζεται το όνειρό του να μάθει σε όσα περισσότερα παιδιά μπορεί, κολύμπι.

Επόμενη καλεσμένη της Ζέτας Δούκα είναι η Γενική Διευθύντρια του Make-A-Wish, Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος, Σάντρα Ζαφειρακοπούλου. Μιλώντας στην εκπομπή «Thrive», η Ζέτα Ζαφειρακοπούλου διηγείται ιστορίες παιδιών που η ευχή τους πραγματοποιήθηκε, για τη ζωή που κέρδισαν πίσω και για την αξία της προσφοράς.

«Thrive», η εβδομαδιαία εκπομπή ευεξίας με παρουσιάστρια τη Ζέτα Δούκα έχει σκοπό την προώθηση της προσωπικής ισορροπίας και εξέλιξης, της ανάπτυξης και ενίσχυσης της αυτοπεποίθησης και τη δημιουργία νέων δρόμων στους σημαντικούς τομείς της ζωής μας. Ταυτόχρονα, ανακαλύπτουμε νέα «Thrive Tips» από άρθρα της πρωτοποριακής πλατφόρμας ευεξίας, ThriveGlobal.gr, ώστε να μπορέσουμε άμεσα και εύκολα να συγκρίνουμε τους ενδεδειγμένους τρόπους ανάπτυξης, εξέλιξης και επίλυσης προβλημάτων με τους δικούς μας.