Thrive: Η Ζέτα Δούκα συναντά τη Νάντια Κοντογεώργη

Thrive

Σήμερα στις 12:00 στον ΑΝΤ1.

Σήμερα στις 12:00, στο Thrive, η Νάντια Κοντογεώργη ανοίγει την καρδιά της στη Ζέτα Δούκα. Μιλάει για τη σχέση που έχει με τους φίλους της, την οικογένεια της, αλλά και με τον εαυτό της. Η πολυτάλαντη ηθοποιός αποκαλύπτει πώς μέσω της ψυχοθεραπείας, της ενδοσκόπησης, αλλά και των συζητήσεων με ανθρώπους που εκτιμά, έχει καταφέρει να αποκτήσει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το τι πραγματικά επιθυμεί. Έχοντας πλέον κατακτήσει τους στόχους της σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, νιώθει έτοιμη να αφοσιωθεί στη δημιουργία της δικής της οικογένειας.

«Η αλήθεια είναι πως εγώ τώρα είμαι σε μία περίοδο που όλα μου τα όνειρα έχουν γίνει πραγματικότητα» αναφέρει ενώ παραδέχεται πως «μέσα από συγκρούσεις, έχω έρθει πιο κοντά με  δικούς μου ανθρώπους».

Στο δεύτερο μέρος του THRIVE, η Ζέτα Δούκα συνομιλεί με τoν Πασχάλη Αποστολίδη,  CEO μεγάλης φαρμακευτικής εταιρείας. Αποκαλύπτει την απόφαση της εταιρίας να υιοθετήσει μια μοντέρνα φιλοσοφία, που προσφέρει ελευθερία στους εργαζομένους. Χαρακτηριστικά αναφέρει πως: «Δεν υπάρχει ωράριο, ο εργαζόμενος μπορεί να έρθει από τις 8 το πρωί, μέχρι τις 10!», στοχεύοντας έτσι στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους και της αποδοτικότητάς τους.

Τέλος και αυτή την Κυριακή θα ανακαλύψουμε νέα «Thrive Tips» μέσω του ThriveGlobal.gr. Η Φαίη Ευθυμίου, διευθύντρια σύνταξης της πρωτοποριακής πλατφόρμας ευεξίας, θα μας μιλήσει για τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένα καλό αφεντικό.