Θωμαή Απέργη: «Στην Ελλάδα είναι ταμπού, δεν ήθελα να το μοιραστώ, δεν ήμουν έτοιμη»

Θωμαή Απέργη

"Η επιληψία έχει πάρα πολλές μορφές, σε μένα ξεκίνησε σαν ένα σοκ επειδή έφυγα από το σπίτι" εξομολογήθηκε η Θωμαή Απέργη.

Για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει επί 12 χρόνια μίλησε η Θωμαή Απέργη, το οποίο και αφορά στις επιληπτικές κρίσεις, όταν βρέθηκε μέσω ζωντανής σύνδεσης στο Happy Day με την Σταματίνα Τσιμτσιλή την Τρίτη στον Alpha.

Ειδικότερα, η Θωμαή Απέργη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «επειδή στην Ελλάδα είναι ταμπού, δεν ήθελα να το μοιραστώ και δεν ήμουν έτοιμη, τώρα όμως είναι κάτι το οποίο είναι αδρανές. Εδώ και 12 χρόνια με ταλαιπωρούσε. Είχα επιληπτικές κρίσεις και η δική μου μορφή ήταν αρκετά δύσκολη και μπορώ πλέον εδώ και δύο χρόνια να μιλάω ανοιχτά γι’ αυτό, γιατί ξεκουράστηκα αρκετά».

«Ξεκίνησε η πρώτη κρίση στα 18 όπως και ο θυροειδής που έχω μαζί. Έχουμε βγάλει το συμπέρασμα ότι ξεκίνησε σαν ένα σοκ επειδή έφυγα από το σπίτι. Η επιληψία έχει πάρα πολλές μορφές και πιστεύω πως η δική μου ξεκίνησε από το στρες. Υπήρχε μια διαβάθμιση ανάλογα με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά κυρίως του στρες μου, γιατί δεν υπήρχε περίοδος που δεν είχα χρόνο να ξεκουραστώ. Ήταν πολύ σοβαρό και ζούσα με το άγχος για το που θα το πάθω».

«Είναι το πιο επικίνδυνο αυτό. Εγώ ευτυχώς το πάθαινα μόνο πρωί και αυτό έσωσε» συμπλήρωσε, επίσης, η Θωμαή Απέργη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Alpha.