Θοδωρής Βαμβακάρης: «Με το που μπήκα μέσα στην εντατική και τον είδα, με έπιασαν τα κλάματα»

Θοδωρής Βαμβακάρης

"Δεν το έχω ξαναπάθει, δεν περίμενα ότι θα κλάψω, αλλά ήταν μια αυθόρμητη αντίδραση" ανέφερε ο Θοδωρής Βαμβακάρης.

Ο Θοδωρής Βαμβακάρης κι ο Τάκης Γιαννούτσος ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή Γεια σου με την Μαρία Μπακοδήμου. Κατά την διάρκεια της συζήτησης, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο ατύχημα που είχε παλιότερα ο Τάκης Γιαννούτσος και την αντίδραση του Θοδωρή Βαμβακάρη στο άκουσμα της είδησης.

«Ήταν μια εβδομάδα, αφότου είχαμε πάει στο Red το 2010. Με πήρε τηλέφωνο η τότε σύζυγος του Τάκη και μου είπε Θοδωρή χτύπησε ο Τάκης, θα ζήσει. Με το που μπήκα μέσα στο δωμάτιο της εντατικής και τον είδα στον θάλαμο, με έπιασαν τα κλάματα. Δεν το έχω ξαναπάθει, δεν περίμενα ότι θα κλάψω, αλλά ήταν μια αυθόρμητη αντίδραση. Και τώρα που το σκέφτομαι δηλαδή. Με πέρασε για τον τότε ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, τον Τζόρτζεβιτς.» εξομολογήθηκε ο Θοδωρής Βαμβακάρης.

«Ήμουν σίγουρος ότι το νοσοκομείο το είχε πάρει ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού κι είναι στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού. Του λέω δεν είναι χειρουργεία κάτω που σου λένε -εγώ τώρα ήμουν από τα φάρμακα χάλια- και του λέω είναι κάτω τα αποδυτήρια, το προπονητήριο και τους είδα όλους… Εγώ μια χαρά πέρασα» συμπλήρωσε με χιούμορ ο Τάκης Γιαννούτσος.