Θοδωρής Βαμβακάρης: «Καλεσμένος μας απείλησε με ασφαλιστικά μέτρα»

Θοδωρής Βαμβακάρης

"Μία φορά μας ζήτησαν από πριν τις ερωτήσεις και φυσικά το αρνηθήκαμε", αποκαλύπτει ο Θοδωρής Βαμβακάρης.

Ο Θοδωρής Βαμβακάρης και ο Τάκης Γιαννούτσος μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Το δίδυμο των παρουσιαστών αναφέρθηκε στην 26χρονη πλέον συνεργασία του, τις εμπειρίες που είχαν κατά καιρούς με καλεσμένους αλλά

«Πάμε στα 26 χρόνια τώρα. Δεν είναι η μακροβιότερη εκπομπή αλλά ως δίδυμο είμαστε το μακροβιότερο. Εγώ γνώρισα τη σύζυγό μου στο ραδιόφωνο που δουλεύαμε μαζί. Εκείνη ήταν ηχολήπτρια», δηλώνει ο Θοδωρής Βαμβακάρης.

«Έχει τύχει να αποχωριστούμε ο ένας τον άλλο για καιρό, όταν είχα ένα πολύ σοβαρό ατύχημα. Μας κράτησε καιρό. Είχα μπει εντατική, ήμουν σε κώμα, κινδύνευσε η ζωή μου. Δε φαντάζεσαι τι έχω δει σε εκείνο το κώμα», εξομολογείται ο Τάκης Γιαννούτσος.

Όσον αφορά τα ευτράπελα που τους έχουν συμβεί με καλεσμένους, ο Θοδωρής Βαμβακάρης αποκάλυψε: «Ήταν μία εκπομπή που γυρίστηκε Ιούνιο και ήταν να παιχτεί Σεπτέμβριο. Και επειδή ο συγκεκριμένος καλεσμένος θα έκανε άλλα πράγματα από Σεπτέμβρη και μετά, μάς ζήτησε να μην παιχτεί η εκπομπή. Μας το ζήτησε με έντονο τρόπο, βέβαια. Είπε: αν παιχτεί, θα σας κάνω ασφαλιστικά μέτρα».

«Νομίζω ότι η Γιάννα Αγγελοπούλου ήταν η μεγάλη έκπληξη. Περιμένεις ότι θα ήταν πιο μαζεμένη αλλά ήταν πολύ ανοιχτή. Κανείς δεν μας ζήτησε τι θα τον ρωτήσουμε. Μόνο μία φορά μας ζήτησαν από πριν τις ερωτήσεις και φυσικά το αρνηθήκαμε», παραδέχεται σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Θοδωρής Βαμβακάρης.