Θοδωρής Θεοδωρόπουλος: «Το Survivor το ζεις μια φορά αλλιώς είσαι επαγγελματίας παίκτης ριάλιτι»

Θεόδωρος Θεοδωρόπουλος

"Όταν είχα τον τραυματισμό στο Survivor έκανα πλιάτσικο σε όλο το νοσοκομείο" αποκάλυψε ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος.

Ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» την Τετάρτη στο OPEN. Μέσα σε όλα, μάλιστα, το εντυπωσιακό μοντέλο αναφέρθηκε στην εμπειρία που έζησε στο πρόσφατο παρελθόν, στο Survivor και τον Άγιο Δομίνικο, τονίζοντας πως δεν θα ήθελε να την ζήσει για δεύτερη φορά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος εξομολογήθηκε πως «δεν μου έγινε πρόταση για το Survivor All Star και δεν νομίζω να μου γινόταν γιατί δεν είχαμε τις καλύτερες σχέσεις με την παραγωγή. Αν όμως μου γινόταν πρόταση, δεν θα την αποδεχόμουν γιατί πιστεύω ότι το Survivor είναι ένα σκληρό παιχνίδι και μια εμπειρία που τη ζεις μια φορά αλλιώς μετά είσαι κάτι σαν επαγγελματίας παίκτης ριάλιτι».

«Έτσι το βλέπω εγώ και αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη. Προς Θεού, δεν κρίνω τα παιδιά που έχουν πάει και δύο και τρεις φορές. Η πείνα είναι κάτι το οποίο δεν μπορείς να το διαχειριστείς εύκολα, μπορεί και καθόλου. Μπορεί να σε τρελάνει, μπορεί να κάνεις ακραία πράγματα όπως να κλέψεις. Κάτι που το κάναμε στο Survivor και θυμάμαι, όταν είχα τον τραυματισμό και είχα πάει στο νοσοκομείο, για λίγο είχε φύγει ο άνθρωπος της παραγωγής και έκανα πλιάτσικο σε όλο το νοσοκομείο. Γύρναγαν οι νοσοκόμες και τους έπαιρνα τα γιαούρτια, οτιδήποτε υπήρχε το έτρωγα κατευθείαν».

«Κινητά δεν υπήρχαν ούτε και υπάρχουν. Εμείς βλέπουμε τους παίκτες, πίσω από τους παίκτες υπάρχει η παραγωγή και εκτός από την παραγωγή υπάρχουν φύλακες γύρω γύρω από την παραλία. Αυτοί οι φύλακες είναι κανονικοί άνθρωποι που έχουν κινητά. Όταν πας και ζαλίζεις τον άλλον κάθε μέρα, «να δω λίγο κάτι», σίγουρα όλοι έχουν στείλει έστω ένα μήνυμα. Αυτά παίζουν και τα κορίτσια που έπιασαν, νομίζω, κάπως έτσι τα έπιασαν» συμπλήρωσε, επίσης, ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN.