Θοδωρής Ρωμανίδης: «Τραβάς τα πάνδεινα, δεν ξέρουν να σταθούν και να μιλήσουν»

Θοδωρής Ρωμανίδης

"Έχω κλείσει το τηλέφωνο στα μούτρα επειδή μου πρότειναν εξευτελιστικά χρήματα" δηλώνει ο Θοδωρής Ρωμανίδης

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» παραχώρησε ο Θοδωρής Ρωμανίδης. Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει στη σειρά «Έρωτας Φυγάς» του OPEN, μίλησε μεταξύ άλλων για τα μοντέλα και τους influencers που επιλέγουν να ασχοληθούν με την υποκριτική αλλά και τα εξευτελιστικά ποσά που του έχουν προτείνει για να παίξει σε σειρές και διαφημίσεις.

«Δεν είμαι ανοιχτός σε αυτό. Κακά τα ψέματα έχω παίξει σε επιθεωρήσεις, όπου ερχόντουσαν και κάποια μανεκέν. Τραβάς τα πάνδεινα, διότι δεν ξέρουν πώς να σταθούν, δεν ξέρουν να μιλήσουν, να ατακάρουν, πρέπει στις πρόβες να τους δείχνεις. Ας πάνε σε μία σχολή» δηλώνει ο ηθοποιός για τους influencers στο θέατρο, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν αναφέρεται στον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον οποίο συμπαθεί.

Έχει αρνηθεί να συμμετάσχει σε σήριαλ λόγω εξευτελιστικού χρηματικού ποσού; Ο Θοδωρής Ρωμανίδης απαντά: «Όχι μόνο σε σήριαλ αλλά και σε διαφήμιση. Με παίρνουν και μου λένε η τιμή είναι αυτή. Το κλείνω, ούτε γεια. Με ξαναπαίρνουν και μου λένε έκλεισε η γραμμή. Τους λέω δεν έκλεισε η γραμμή, σου το έκλεισα εγώ«.