Θοδωρής Ρωμανίδης: «Μακάρι να επιστρέψει ο Πέτρος Φιλιππίδης στο θέατρο»

Θοδωρής Ρωμανίδης

"Δεν έχουμε την πολυτέλεια να μας λείπουν ηθοποιοί και σκηνοθέτες σαν τον Πέτρο" δήλωσε ο Θοδωρής Ρωμανίδης.

Με αφορμή την καλοκαιρινή παράσταση, στην οποία συμμετέχει, ο Θοδωρής Ρωμανίδης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε τόσο για την φημολογούμενη θεατρική επάνοδο του συναδέλφου του, Πέτρου Φιλιππίδη όσο και για τη συνεργασία που έχει με τον γιο του, Δημήτρη Φιλιππίδη.

«Υπάρχουν πολλές φήμες ότι θα επιστρέψει ο Πέτρος Φιλιππίδης και μάλιστα ως καλλιτεχνικός διευθυντής σε κάποιο θέατρο» σχολίασε η ρεπόρτερ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου με τον Θοδωρή Ρωμανίδη να τοποθετείται ως εξής. «Μακάρι να επιστρέψει. Το έχω πει και το λέω πάντα, δεν έχουμε την πολυτέλεια να μας λείπουν ηθοποιοί και σκηνοθέτες σαν τον Πέτρο. Γιατί με σκηνοθέτησε κιόλας και είδα πως πλησιάζει τα πράγματα».

«Αν αθωωθεί στο εφετείο, θα είναι μια ηθική δικαίωση για εκείνον βασικά και για την οικογένεια του. Μακάρι να επιστρέψει από όποια θέση θέλει εκείνος και ό,τι επιλέξει».

«Με τον γιο του, Δημήτρη θα πω πως έχει ένα βασικό κοινό. Την αγάπη τους γι’ αυτό που κάνουν. Έχει άποψη, τεκμηριωμένη άποψη» πρόσθεσε, επίσης, ο Θοδωρής Ρωμανίδης στην καθημερινή εκπομπή του Alpha.