Θοδωρής Ρωμανίδης: «Και τι έγινε που αποφυλακίστηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης;»

Θοδωρής Ρωμανίδης

"Περίμενα πολύ πιο πριν να το πάθει το εγκεφαλικό" εξομολογήθηκε ο Θοδωρής Ρωμανίδης.

Με αφορμή την καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης «Καρέ του έρωτα» παραχώρησε ο Θοδωρής Ρωμανίδης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου. Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στην πρόσφατη αποφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη όσο και στην πρόσφατη θεατρική τους συνεργασία.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Ρωμανίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είπαν για διαφορετικούς λόγους ότι αποφυλακίστηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης. Για λόγους υγείας, ενώ δεν για λόγους υγείας. Εγώ έκατσα και διάβασα όμως για να μην μου πουν ότι δεν ξέρω γιατί αποφυλακίστηκε! Και τι έγινε που αποφυλακίστηκε; Σπίτι του θα είναι και κάθε δεκαπέντε μέρες θα παρουσιάζετε, κάποια στιγμή θα βγει η απόφαση και αν είναι καταδικαστική θα μπει πλέον για τα καλά μέσα».

«Περίμενα πολύ πιο πριν να το πάθει το εγκεφαλικό! Επειδή ξέρω τον χαρακτήρα του, έλεγα ότι χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο μέσα στην φυλακή. Ξέρω ότι λόγω του προβλήματος της υγείας του όλο αυτό πολλαπλασιάζεται μέσα του».

«Αυτό που μπορώ να πω μόνο και το λέω από πέρσι είναι ότι είχαμε μια καλή συνεργασία στους «Ψύλλους στ’ αυτιά». Δεν μπορώ να ξέρω τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες. Εμένα δυο, τρεις φορές μόνο μου φώναξε και μάλιστα την μια φορά περίμενα να μου πετάξει κανένα τασάκι στο κεφάλι γιατί δεν βγήκα στη σκηνή» συμπλήρωσε ο Θοδωρής Ρωμανίδης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.