Θοδωρής Μαραντίνης: Ο λόγος που οι Onirama αρνήθηκαν δυο φορές τη συμμετοχή τους στη Eurovision

Θοδωρής Μαραντίνης

Ποια ήταν η καλύτερη μέχρι τώρα συνεργασία τους;

Οι Onirama μίλησαν στην εκπομπή «Όλα Καλά» για τη συνεργασία τους που κρατά περίπου 18 χρόνια και ο Θοδωρής Μαραντίνης αποκάλυψε πως η συνεργασία τους με την Έλενα Παπαρίζου ήταν μία από τις καλύτερες και πολύ θα ήθελαν να την επαναλάβουν.

Το συγκρότημα μίλησε επίσης για το λόγο που στην αρχή της καλλιτεχνικής τους πορείας αρνήθηκαν δύο φορές τη συμμετοχή τους στην Eurovision.

«Δύο φορές μας έχει γίνει επίσημα πρόταση για τη Eurovision. Ήταν σχετικά στις αρχές μας. Εμείς τότε επειδή «χτίζαμε» την καριέρα μας εδώ και το ρεπερτόριο μας και τις εμφανίσεις μας, θέλαμε να ασχοληθούμε με αυτό. Και τις δύο φορές αρνηθήκαμε να μπούμε σε οποιαδήποτε περαιτέρω διαδικασία για αυτό το λόγο. Ήταν το «χτίσιμο» της αρχής και δεν θέλαμε να μπλέξουμε με αυτό», ανέφερε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Ο ίδιος δεν αφήνει κατά μέρος την τηλεόραση μετά τη συμμετοχή του στο X Factor, και έχει προτείνει και ο ίδιος κάποια concept τόσο γύρω από τη μουσική, όσο και για άλλα πράγματα αλλά όπως λέει… τώρα γίνεται ένας πανικός με τα παιχνίδια επιβίωσης.

Δείτε εδώ όσα αποκάλυψαν οι Onirama στην εκπομπή Όλα Καλά: