Θοδωρής Μαραντίνης: «Η προσωπική μου ζωή με τη Σίσσυ παραήταν στο προσκήνιο»

Θοδωρής Μαραντίνης

«Η ζωή της Σίσσυς έχει μία ζωή με περισσότερο κλειδαρότρυπα σε σχέση με την καριέρα», λέει ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Θανάση Πάτρα έδωσε ο Θοδωρής Μαραντίνης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για το διαζύγιο από τη Σίσσυ Χρηστίδου, τον λόγο που του φέρθηκαν άσχημα τα media, το θέμα υγείας που τον ταλαιπωρεί και τα δυο «όχι» των Onirama για την Eurovision.

«Δεν θα ξαναπαντρευόμουν. Είναι πολύ νωρίς να σκεφτώ αν θα πάω και σε γάμο φίλου μου. Τα Μέσα μου φέρθηκαν αρκετά καλά, κάποιες φορές στεναχωρήθηκα, μετά τον χωρισμό μου φέρθηκαν λίγο πιο άσχημα από ό,τι περίμενα. Η προσωπική μου ζωή με τη Σίσσυ παραήταν στο προσκήνιο, υπάρχει και η παγίδα με τα social. Η ζωή της Σίσσυς έχει μία ζωή με περισσότερο κλειδαρότρυπα σε σχέση με την καριέρα», είπε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης είπε στη συνέχεια: «Η καραντίνα στην αρχή με βόλεψε, έκανα γυμναστική, μαγείρευα, ήμουν με τα παιδιά, μετά άρχισε να επηρεάζει το επαγγελματικό και οικονομικό κομμάτι, με πήρε από κάτω. Σε μία τριετία ερχόταν το ένα μετά το άλλο, πέρασα και ένα θέμα υγείας που δεν είναι ακόμα καλά, έκανα αποτυχημένη επέμβαση στο στομάχι».

Κλείνοντας, ο Θοδωρής Μαραντίνης ανέφερε: «Δεν έχω κάποιο επαγγελματικό απωθημένο και είμαι πολύ χαρούμενος. Μας έχουν κάνει πρόταση 2 φορές να πάμε Eurovision, τότε είχε και μία περίεργη βαρύτητα για την Ελλάδα που δεν θέλαμε να την πάρουμε».