Θοδωρής Μαραντίνης για X Factor: «Από το κανάλι μου είπαν ότι ο σκοπός τους ήταν…»

Θοδωρής Μαραντίνης

«Έχω στο μυαλό μου κάτι τηλεοπτικό».

Ο Θοδωρής Μαραντίνης με αφορμή την αποψινή του εμφάνιση στο Madwalk 2017 μίλησε στο «Φτιάξε καφέ να στα πω» για την αποχή του φέτος από κάποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα, αλλά και τα σχέδια του.

«Τηλεοπτικά φέτος απέχουμε. Όχι ότι είχαμε και καμιά τρομερή παρουσία. Μια φορά ήμασταν. Οπότε έχουμε εστιάσει λίγο στα μουσικά. Από εκεί και πέρα είναι κάτι που σίγουρα κάποια στιγμή θα ξανάρθει.»

X Factor

«Ο ΣΚΑΪ πήρε μια απόφαση στο X Factor να κάνει μια ριζική ανανέωση, οπότε όπως βλέπετε οι πιο πολλοί συντελεστές δεν είναι εκεί. Η Τάμτα έχει μείνει ουσιαστικά, έπρεπε να υπάρχει μια γυναίκα. Από το κανάλι μου είπαν ότι ο σκοπός τους ήταν να κάνουν μια ανανέωση. Ίσως επειδή υπάρχουν τόσα πολλά τηλεοπτικά προϊόντα στο ίδιο αντικείμενο αυτή τη στιγμή, να ήθελαν να δώσουν μια διαφορετική πνοή στην εκπομπή. Πολύ καλά έκαναν και δικαίωμα τους είναι.»

Ο ρόλος του κριτή

«Πέρυσι στο X Factor πέρασα πάρα πολύ ωραία. Ήταν η ομάδα πολύ καλή και οι συντελεστές όλοι πραγματικά πολύ δημιουργική. Κέρδισα κι εγώ πολλά πράγματα και από τα παιδιά. Έχω πολύ θετική εμπειρία και νομίζω και μπορώ να το κάνω και έχω κάτι να προσφέρω. Οπότε με τις κατάλληλες συνθήκες ναι θα το ξαναέκανα».

Ο Θοδωρής Μαραντίνης δήλωσε ακόμα πως θα είχε πλάκα να κάνουν κάτι μαζί με την σύζυγο του Σίσσυ Χρηστίδου, ενώ αποκάλυψε πως έχει στο μυαλό του κάποια τηλεοπτικά σχέδια που ίσως υλοποιηθούν την επόμενη χρονιά.