Θοδωρής Μαραντίνης για Νωαίνα: «Στεναχωρήθηκα γιατί θεωρώ ότι αυτό που έκανε…»

Νωαίνα

Λίγο πριν τον ημιτελικό του X Factor ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε στο Tatiana Live: «Εγώ την Νωαίνα την ξέρω πριν από το X Factor...»

Ο frontman των Onirama και κριτής του X factor, Θοδωρής Μαραντίνης βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Tatiana Live. Μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στο περιστατικό με την Νωαίνα, όταν η διαγωνιζόμενη κατέβασε το παντελόνι της και έδειξε τα οπίσθια της στην κάμερα. Πώς το είδε ο Θοδωρής Μαραντίνης; Ήταν μια κίνηση που τον νευρίασε;

«Εμένα δεν με νευρίασε καθόλου. Εγώ την Νωαίνα την ξέρω πριν το X Factor, από μια άλλη διαδικασία που είχε λάβει μέρος και από τότε με είχε ενθουσιάσει το ταλέντο της και της είχα κάνει και μια πρόταση επαγγελματική τότε. Αυτό έχει τουλάχιστον πέντε χρόνια αν θυμάμαι καλά. Όταν ήρθε εκεί, χάρηκα πάρα πολύ που είχε έρθει. Εγώ απλά στεναχωρήθηκα γιατί θεωρώ ότι αυτό που έκανε, που ήταν νομίζω μια αψυχολόγητη ενέργεια, έκανε κακό στο δικό της προφίλ. Θεωρώ ότι είναι αξιόλογη καλλιτέχνιδα, έχει να δώσει πράγματα και θα μπορούσε να κάνει μια όμορφη καριέρα και να μην τη στιγματίσει ενδεχομένως μία άτυχη στιγμή που μπορεί να έχει ο καθένας» απάντησε ο Θοδωρής Μαραντίνης σχετικά με την Νωαίνα στην Τατιάνα Στεφανίδου.

[dfp_ads id=236982]

Η διαφορετική αγορά και ο αυθορμητισμός…

«Εδώ είναι μια διαφορετική αγορά, κάθε χώρα έχει τους κανόνες της. Θεωρώ ότι εδώ δεν πουλάνε τα κακά παιδιά. Νομίζω ότι στην Ελλάδα κανέναν κακό παιδί, όπως το εννοούμε εδώ, δεν έχει κάνει κάποια μεγάλη καριέρα. Στο Λονδίνο ο Robbie Williams μπορεί να κυκλοφορεί γυμνός, έχει κατεβάσει το παντελόνι του τριακόσιες χιλιάδες φορές και στους μισούς φωτογράφους κάνει άσχημες χειρονομίες. Δεν επηρεάζει εκεί. Είναι άλλο το σύστημα ενδεχομένως.

Εδώ τώρα αυτό, δεν ξέρω μπορεί να της κάνει καλό, αλλά για τα δικά μου γούστα θεωρώ ότι δεν χρειαζόταν. Κυρίως όταν είναι μια κοπέλα που έχει φτάσει τόσο ψηλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι και έχει τόσο πολύ ταλέντο. Θεωρώ ότι είναι μέσα στην εκπαίδευση αυτής της δουλειάς να μπορείς να αξιολογείς και ίσως να σκέφτεσαι διπλά κάποια πράγματα ιδίως όταν είσαι μπροστά σε κοινό ή στην τηλεόραση. Είναι και αυτό ένα κομμάτι της δουλειάς που πρέπει να το μάθεις, γιατί μπορεί να εκτεθείς και αργότερα. Πολλοί καλλιτέχνες έχουν εκτεθεί γιατί είπαν κάτι αυθόρμητα στην τηλεόραση, ή γιατί σε ένα live τους είπαν ή έκαναν κάτι που δεν έπρεπε. Δεν είναι εύκολο πράγμα αυτό να το μάθει κανείς. Άνθρωποι είμαστε και ο αυθορμητισμός μας χαρακτηρίζει και πολλές φορές μας κάνει να κερδίζουμε τις εντυπώσεις ή να τις χάνουμε. Είναι μέσα στο παιχνίδι και αυτό.»