Θοδωρής Μαραντίνης για Χρήστο Μάστορα: «Είναι καλό ένα καινούργιο, φρέσκο παιδί να συγκρίνεται μαζί μου»

Θοδωρής Μαραντίνης

"Το να μου πετάξουν μπουκάλια στη σκηνή δεν το θεωρώ ένδειξη σεβασμού", δηλώνει ο frontman των Onirama.

Στην κάμερα της εκπομπής I Love ΣουΚού και τον ρεπόρτερ Αλέξανδρο Ρούτα μίλησε ο Θοδωρής Μαραντίνης. Ο frontman των Onirama, με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεων του συγκροτήματος στο Gazarte, ρωτήθηκε για

«Τελευταία με μπερδεύουν πάρα πολύ με τον Χρήστο Μάστορα, ίσως προφανώς γιατί είμαστε και οι δύο σε συγκροτήματα, έχουμε και οι δύο τατουάζ, τι να πω δεν ξέρω», δηλώνει χαριτολογώντας ο Θοδωρής Μαραντίνης., ενώ πρόσθεσε: «Δεν νομίζω ότι μοιάζουμε πάρα πολύ. Καλό είναι αυτό. Ένα καινούργιο, φρέσκο παιδί να συγκρίνεται μαζί μου. Παλαιότερα με μπέρδευαν με τον Μύρωνα Στρατή».

Θα μπορούσαμε να δούμε τους Onirama στη σκηνή της Eurovision;

«Είμαστε από τις μπάντες που έχουμε ως μότο μας το: ποτέ μη λες ποτέ. Αν κάποια στιγμή είχαμε ένα τραγούδι που νιώθαμε ότι ταίριαζε σε όλο αυτό, ναι θα το κάναμε. Δύο φορές μας έχει γίνει πρόταση αλλά τότε νιώθαμε ότι δεν ήμασταν έτοιμοι για αυτό, οπότε δεν το προχωρήσαμε», απαντά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Θοδωρής Μαραντίνης δηλώνει ανοιχτός στο ενδεχόμενο να τον δούμε και πάλι να κάθεται στην κριτική επιτροπή ενός μουσικού talent show, εφόσον πλέον έχει πάρει την πρώτη «κρυάδα» με το X-Factor.

Τέλος, όσον αφορά τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού, ο Θοδωρής Μαραντίνης σχολιάζει: «Έχω δεθχεί αλλά νομίζω ότι είναι πιο πολύ στο πλαίσιο του χαβαλέ και της έντονης διασκέδασης. Το να μου πετάξουν μπουκάλια, ας πούμε, στη σκηνή δεν το θεωρώ ένδειξη σεβασμού».