Θοδωρής Μαραντίνης: «Είχαμε συζητήσει για πρωινό με τον ΣΚΑΪ»

Θοδωρής Μαραντίνης

Ο Θοδωρής Μαραντίνης "προδίδει" την άγνωστη ιδέα για πρωινό με την Σίσσυ Χρηστίδου.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Θοδωρής Μαραντίνης στον Τάσο Ριζόπουλo και το Κοσμοράδιο 95,1. Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής τραγουδιστής και frontman του συγκροτήματος Onirama αναφέρθηκε στην τηλεοπτική του παρουσία, με πιο πρόσφατη την συμμετοχή στην επιτροπή του The Masked Singer, καθώς και την πρόταση για πρωινό με την Σίσσυ Χρηστίδου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Μαραντίνης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σίγουρα ευχαριστήθηκα ότι έκανα στην τηλεόραση. Και το πρώτο εγχείρημα και το δεύτερο. Νομίζω ότι υπό συνθήκες και ανάλογα το φορμάτ και το κόνσεπτ της εκπομπής θα μπορούσα να βρεθώ και σε ρόλο παρουσιαστή και σε ρόλο κριτή. Απλά πρέπει να υπάρχει καλή ομάδα. Επειδή σίγουρα δεν είναι κάτι που κάνω χρόνια και ξέρω καλά, θεωρώ ότι αν υπάρχει καλή ομάδα γύρω να σε βοηθάει και να σε κατευθύνει θα μπορούσα να κάνω και στα δύο πολύ ωραία πράγματα».

Όταν ρωτήθηκε για τις φήμες που ήθελαν να δέχθηκε στο παρελθόν πρόταση να κάνει πρωινό μαζί με την πρώην σύζυγο του, Σίσσυ Χρηστίδου, ο Θοδωρής Μαραντίνης ήταν ξεκάθαρος. «Ναι, ισχύει. Ήταν μια σκέψη έτσι λίγο φευγαλέα αλλά δεν την συζητήσαμε καν. Νομίζω ότι θα ήταν λάθος και να το συζητήσουμε».

«Κάποια στιγμή αυτό είχε συζητηθεί για τον ΣΚΑΪ. Ήταν μια ιδέα που έπεσε σε μια κουβέντα – brainstorming όπως πέφτουν διάφορες. Αλλά επειδή έτσι κι αλλιώς ήξεραν ότι δεν θα γίνει το αφήσαμε εντελώς» συμπλήρωσε ο Θοδωρής Μαραντίνης στη ραδιοφωνική του συνέντευξη.