Θοδωρής Μαραντίνης: «Ακόμα είναι φρέσκο, η Σίσσυ θεωρητικά τώρα θα γεννούσε»

Θοδωρής Μαραντίνης

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε για την αποβολή που είχε η σύζυγος του πριν λίγους μήνες, αλλά και τον τρόπο που το διαχειρίστηκαν και ως προς τα παιδιά τους.

Τον Θοδωρή Μαραντίνη φιλοξένησε o Θανάσης Αναγνωστόπουλος στην εκπομπή DOT που προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 4:30 από το MegaOne Κύπρου. Ο frontman των Onirama μίλησε για το X Factor και το πως η παραγωγή του ανακοίνωσε τις αλλαγές που ήθελε να κάνει στην κριτική επιτροπή, ενώ αναφέρθηκε και στον Νίκο Καρβέλα και στην παρουσία του ως κριτή στο Star Academy.

Για τον Νίκο Καρβέλα:

«Τον Νίκο Καρβέλα όλοι το ξέρουμε ότι είναι ένας άνθρωπος πολύ ιδιαίτερος. Με την καθαρόαιμη έννοια του καλλιτέχνη, που δεν μπορείς να τον καλουπώσεις. Και ίσως οι μεγάλοι καλλιτέχνες να είναι έτσι. Δεν ξέρω αν κάνουν για τηλεόραση ή για αυτό το ρόλο, δεν είμαι εγώ ειδικός να το κρίνω.»

Για την αποβολή της Σίσσυς:

«Είναι πολύ σημαντικό ότι γυρνάς σπίτι και έχεις ήδη δύο παιδιά οπότε μοιραία χαμογελάς γρήγορα. Αυτό που είναι εντυπωσιακό είναι πόσος κόσμος έχει περάσει το ίδιο πράγμα. Αυτό δεν το είχα στο μυαλό μου. Δεν ήταν ευχάριστο, ούτε εύκολο, με διάφορα ερεθίσματα έρχεται στο μυαλό μας, αλλά προσπαθώντας να προχωρήσεις δίνεις όλη σου την αγάπη στα δύο μας παιδιά. Ήταν λίγο πριν τον 4ο μήνα.

Όταν υπάρχει μία στεναχώρια προσπαθείς να στηρίξεις τον άνθρωπό σου ό,τι και να σημαίνει αυτό το πράγμα. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Το θέμα είναι να είσαι όσο μπορείς εκεί. Ακόμα είναι φρέσκο, θεωρητικά τώρα θα γεννούσε. Κάποια στιγμή ήταν πολύ φορτικό το ότι ερχόταν πολύς κόσμος και μας έλεγε γι’ αυτό το πράγμα.

Το είπαμε στα παιδιά και το κάναμε λίγο συμβολικό. Είπαμε ότι αυτό το παιδάκι έγινε αστέρι, μας βλέπει και μας προσέχει. Δεν καταλαβαίνουν 100% τι συνέβη οπότε το πέρασαν πολύ ξώφαλτσα. Από εκεί και πέρα το σημαντικό είναι να μην δουν τους γονείς τους να το περνάνε χάλια.

Σωματικά η Σίσσυ ακόμα δεν έχει επανέλθει. Δεν έχουμε συζητήσει ανοιχτά για άλλο παιδί. Αυτό ακόμα σβήνει σαν διαδικασία. Φαντάζομαι ότι κάποια στιγμή θα μπει στο τραπέζι και αυτό.»