Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: «Η Νατάσσα Μποφίλιου, η οποία είναι συγκρουσιακή, τώρα δέχεται κι αυτή την κριτική»

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος

"Ας κάνει ό,τι νομίζει η Νατάσσα, δεν βρίσκω κάτι μεμπτό", λέει ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος.

Η Νατάσσα Μποφίλιου βρέθηκε αυτές τις μέρες στο Λονδίνο, όπου και φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες της προώθησης μίας εταιρείας με ρούχα. Η τραγουδίστρια πόζαρε στον φωτογραφικό φακό και οι φωτογραφίες της, τις οποίες μοιράστηκε στα social media, προκάλεσαν αντιδράσεις και πολλά αρνητικά σχόλια.

«Το θέμα έφτασε και στην εκπομπή Ελένη, με την Ελένη Μενεγάκη να προσπαθεί να καταλάβει τι ακριβώς είχε συμβεί. «Πήγε στο Λονδίνο; Και γιατί έγινε θέμα ότι πήγε στο Λονδίνο; Δεν είναι η μόνη που διαφημίζει ρούχα, έτσι δεν είναι; Το πρόβλημα είναι ότι πήγε στο Λονδίνο, έβαλε τα ρούχα και έδειξε; Αν πήγαινε στο Λονδίνο, έβαζε τα ρούχα και δεν τα έβαζε στο Instagram αλλάζει το προφίλ; Θα έπρεπε να το κάνει κρυφά δηλαδή; Θα έπρεπε να βάλει ρούχα πιο οικονομικά;», αναρωτήθηκε.

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, παίρνοντας τον λόγο στη συνέχεια, είπε: «Αυτή η δημόσια αντιπαράθεση νομίζω ότι σίγουρα δεν οι αριστεροί του σήμερα και οι δεξιοί όπως ήταν πριν 50 χρόνια. Το θέμα εδώ είναι ότι η Νατάσσα Μποφίλιου, η οποία κάνει δηλώσεις πολλές, πολλά σχόλια, είναι πολύ συγκρουσιακή, τώρα δέχεται κι αυτή την κριτική. Ας κάνει ό,τι νομίζει η Νατάσσα, δεν βρίσκω κάτι μεμπτό.