Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: «Η Ελένη Μενεγάκη ήταν πολύ πιο χαρούμενη από την τελευταία φορά που ολοκληρώθηκε ένας κύκλος»

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος

«Πάντα υπάρχει μια συγκίνηση στο τέλος, αλλά και μια χαρά που ολοκληρώθηκε ένας κύκλος με πολύ αγαπημένους ανθρώπους και εξαιρετικούς συνεργάτες», είπε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος.

Δηλώσεις στους ρεπόρτερ που βρέθηκαν έξω από το στούντιο της Ελένης Μενεγάκη έκανε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος. Ο δημοσιογράφος μίλησε για την αποχώρηση της παρουσιάστριας, ενώ τόνισε πως ο ίδιος συνεχίζει στο Mega.

«Πάντα υπάρχει μια συγκίνηση στο τέλος, αλλά και μια χαρά που ολοκληρώθηκε ένας κύκλος με πολύ αγαπημένους ανθρώπους και εξαιρετικούς συνεργάτες. Η Ελένη Μενεγάκη ήταν σήμερα χαρούμενη, πολύ πιο χαρούμενη από την τελευταία φορά που ολοκληρώθηκε ένας κύκλος. Το είπε και η ίδια, είχε μεν μια συγκίνηση που είναι δεδομένη, αλλά περισσότερο χαρά και ήθελε να τη μεταδώσει, να την αφήσει να φανεί», είπε αρχικά ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος.

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος είπε στη συνέχεια: «Θα πρέπει να ρωτήσετε την ίδια για το αν θα τη δούμε σε κάτι βραδινό. Εγώ παραμένω στο κανάλι αυτό που μέσω της Ελένης ήρθα κι έχω μεγάλη χαρά και μεγάλη αισιοδοξία για καινούργια πράγματα».