Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: «Έπαιρναν τηλέφωνο στον Alpha και ζητούσαν την απόλυσή μου»

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος

Δείτε όλα όσα είπε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος.

Πριν από τρία χρόνια, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος είχε θάψει την ταινία Cats στον αέρα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «είναι η χειρότερη ταινία της εβδομάδας, της χρονιάς και ίσως της δεκαετίας. Πρέπει να το δείτε για να το πιστέψετε πόσο κακό είναι».

Δείτε ΕΔΩ όσα είχε πει τότε ο Θοδωρής

Σήμερα, λοιπόν, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος αποκάλυψε, και πάλι στον αέρα της Ελένης, ότι τότε έπαιρναν τηλέφωνο συγκεκριμένοι άνθρωποι στο κανάλι, οι οποίοι ζητούσαν την απόλυσή του.

«Θυμάσαι μια κριτική στον Alpha που είχα κάνει για την ταινία Cats; Το ξέρεις ότι πήραν τηλέφωνο στις εταιρίες διανομής και εδώ και είπαν να απολυθώ; Από αίθουσες προβολής!», είπε αρχικά ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος.

Η Ελένη Μενεγάκη είπε στη συνέχεια: «Είχε βγει μια ταινία, αυτή που λέει, και είχαμε γυρίσει όλοι και τον κοιτάζαμε τον Θοδωρή…», ενώ ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος απάντησε: «Γελάσαμε και λίγο γιατί τα έλεγα μεταξύ σοβαρού κι αστείου γιατί ήταν για γέλια η ταινία».

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος είπε επίσης: «Πήρε ένας άνθρωπος τηλέφωνο, που πρέπει να ήταν παραπάνω από ένας, είχε μπερδέψει και τα ιδιοκτησιακά, και έλεγε για μένα ότι “κανονικά πρέπει να φύγει από εκεί γιατί μας στερεί από θεατές”. Δηλαδή δεν θα πάνε να δουν την ταινία εξαιτίας μου».