Θοδωρής Κατσαφάδος: «Είπαν στον Πολυδερόπουλο ότι δεν θα είναι στην παράσταση, όταν γύρισε από το μνημόσυνο του αδερφού του»

Θοδωρής Κατσαφάδος

"Αυτό το παλικάρι δύο μέτρα του έχουν κάνει κάτι τέτοιο. Να έχει χάσει τον αδερφό του και να του πούνε πως δεν θα είσαι στη δουλειά" δήλωσε ο Θοδωρής Κατσαφάδος.

Ο Θοδωρής Κατσαφάδος μίλησε στο Breakfast@star και στην Μαίρη Αργυριάδου και εξέφρασε το παράπονό του για την απόφαση του θεατρικού παραγωγού να θέσει τον ίδιο και τον Νίκο Πολυδερόπουλο εκτός παράστασης για την επόμενη σεζόν.

«Είμαι στο θέατρο Άνεσις και παίζουμε τον Μάρτυρα Κατηγορίας. Είμαστε γεμάτο κάθε μέρα και εκεί κάπου την Πρωτοχρονιά μας ανακοινώθηκε ότι πάμε πολύ καλά, θα είμαστε μέχρι την Κυριακή των Βαΐων και θα συνεχίσουμε και του χρόνου. Μία χαρά. Μετά από λίγο καιρό άρχισαν να ακούγονται κάτι περίεργα ότι έχουν μιλήσει για του χρόνου όλοι. Εγώ δεν είμαι πολύ στα καμαρίνια, λέω την πρώτη και την τελευταία ατάκα και είμαι για δύο ώρες στη σκηνή. Είχα πάρει χαμπάρι ότι κάτι συμβαίνει. Όταν επικοινώνησα με τον σκηνοθέτη και τον επιχειρηματία, μου ανακοινώθηκε ότι δεν θα είμαι στην παράσταση» ανέφερε ο Θοδωρής Κατσαφάδος.

«Ούτε ο Νίκος Πολυδερόπουλος θα είναι. Το πολύ άσχημο και σκληρό για εμένα ήταν ότι του το είπαν όταν ήρθε από το μνημόσυνο του αδερφού του. Όταν γύρισε από την Πάτρα, του είπανε ότι δεν θα συνεχίσει τον χειμώνα» πρόσθεσε ο καταξιωμένος ηθοποιός.

«Μου είπανε ότι κάποιος άλλος ηθοποιός της παράστασης δεν μπορεί να συνεχίσει μαζί σας. Δηλαδή με διώχνετε; Ναι, μου είπανε ότι εσύ και ο Νίκος Πολυδερόπουλος θα ήταν καλό να μην είστε στο ανέβασμα του χρόνου. Ορκίζομαι σε αυτό που λέω τώρα ότι αυτό που μου συνέβη φέτος δεν είναι τόσο επαγγελματικό όσο είναι υπαρξιακό. Δεν μπορεί οι συνάδελφοι να φέρονται σε συναδέλφους με αυτόν τον τρόπο.

Δεν είναι παιδί μου ο Νίκος, αλλά τον βλέπω σαν παιδί μου. Πόσω μάλλον όταν του συμβαίνει αυτό. Ήμουν δίπλα του στη σκηνή και τον πρώτο καιρό τον έβλεπα να δακρύζει. Αυτό το παλικάρι δύο μέτρα του έχουν κάνει κάτι τέτοιο. Να έχει χάσει τον αδερφό του και να του πούνε πως δεν θα είσαι στη δουλειά. Είναι πάρα πολύ στενοχωρημένος. 51 χρόνια στη δουλειά πρώτη φορά συνάδελφος μου σκάβει τον λάκκο» κατέληξε ο Θοδωρής Κατσαφάδος.