Θοδωρής Φραντζέσκος: «Το έχω ζήσει να μου λένε τι είσαι εσύ; Άσε τις βλακείες, ανώμαλος είσαι;»

Θοδωρής Φραντζέσκος

"Έκανα περπάτημα με τα πόδια από Πατήσια μέχρι Κυψέλη αλλά και μέχρι τον Πειραιά. Έκανα 4 ώρες και 20 λεπτά μόνο να πάω" ανέφερε ο Θοδωρής Φραντζέσκος.

Ο Θοδωρής Φραντζέσκος βρέθηκε στο Στούντιο 4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Ο γνωστός ηθοποιός εξομολογήθηκε για τις αλλαγές που προσπάθησε να κάνει στη ζωή του για να απαγκιστρωθεί σε κάποιο βαθμό από τα social media και τις τάσεις της εποχής και για τα σχόλια που έχει τύχει να ακούσει για αυτό.

«Στην αρχή κορόιδεψα τον εαυτό μου, παίρνοντας ένα παλιό smartphone, που να μην είναι τόσο γρήγορο. Ούτως ώστε να μπαίνω στους χάρτες και να βλέπω κάποια βασικά. Έκανα περπάτημα με τα πόδια από Πατήσια μέχρι Κυψέλη αλλά και μέχρι τον Πειραιά. Έκανα 4 ώρες και 20 λεπτά μόνο να πάω. Έκανα και κάποιες παύσεις.

Έκανα και το Κυψέλη – Κηφισιά, που ήταν πολύ δύσκολο γιατί ανέβηκα το βουνό στην Φιλοθέη και κατέβηκα και μετά είναι ελαφρώς ανηφορικός ο δρόμος, που σε τσακίζει αυτό. Μετά ήμουν κατάκοπος. Γενικότερα προσπαθώ να δω πως είναι να ζεις, κάνοντας πράγματα πιο κοντά στη φύση μας… Το έχω ζήσει να μου λένε τι είσαι εσύ; Άσε τις βλακείες. Ανώμαλος είσαι; Που κάνεις με τα πόδια αυτά τα πράγματα ή δεν έχεις κινητό» ανέφερε ο Θοδωρής Φραντζέσκος.