Θοδωρής Φραντζέσκος: Ο γόης από το «Κόκκινο Ποτάμι» μας αποκαλύπτεται

Θοδωρής Φραντζέσκος

"Στη συνέχεια θα έχουμε εντάσεις..."

Ο Θοδωρής Φραντζέσκος, ο νεαρός πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς του OPEN μίλησε στην κάμερα του «Ευτυχείτε» και μας συστήθηκε καλύτερα. Επίσης, ευχαρίστησε θερμά τον δημιουργό του «Κόκκινου Ποταμιού», Μανούσο Μανουσάκη.

«Έχουμε καταβάλει πολύ μεγάλη προσπάθεια για να βγει όλο αυτό και είναι μια μεγάλη ευτυχία που έχει αυτή την αποδοχή» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

«Σπούδαζα διοίκηση επιχειρήσεων στο Ηράκλειο της Κρήτης αλλά κάτι δεν πήγαινε καλά μέσα μου και αποφάσισα να τα παρατήσω όλα. Να ασχοληθώ με αυτό που ήθελα, το θέατρο, την τηλεόραση, την μουσική» πρόσθεσε ο Θοδωρής Φραντζέσκος, συνεχίζοντας. «Δεν είχα φανταστεί καθόλου πως μπορεί να είναι τα πράγματα σε αυτό τον χώρο οπότε αυτό ήταν θετικό. Μπήκα με μια άγνοια κινδύνου και δεν είχα κάποια προσδοκία. Απλά μπήκα και κολύμπησα».

Όσον αφορά στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς εποχής, ο ηθοποιός σημείωσε: «Στη συνέχεια στο Κόκκινο Ποτάμι θα έχουμε σίγουρα πολλές εξελίξεις, δυστυχώς δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά θα γίνουν πολλά και θα έχουμε εντάσεις».

«Έχω βιώσει και ευχάριστες και δυσάρεστες στιγμές μέχρι σήμερα στον χώρο» κατέληξε ο Θοδωρής Φρατζέσκος.