Θοδωρής Αθερίδης: «Πίστευα ότι δεν μπορώ να κάνω απολύτως τίποτα στη ζωή μου»

Θοδωρής Αθερίδης

"Νομίζω ότι η ζωή ήταν με εμένα πάρα πολύ γενναιόδωρη" παραδέχθηκε ο Θοδωρής Αθερίδης.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Θοδωρής Αθερίδης στην κάμερα της εκπομπής ‘Ελένη» και τη δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούντζου με αφορμή την επανάληψη του θεατρικού του έργου. Μέσα σε όλα, ο αγαπημένος καλλιτέχνης αναφέρθηκε στα όνειρα του σαν παιδί, την τηλεοπτική του απουσία αλλά και τον ερχομό του εγγονού του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Αθερίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήμουν ένα παιδί με πανικούς που πίστευα ότι δεν μπορώ να κάνω απολύτως τίποτα στη ζωή μου. Όχι, να γίνω γνωστός ηθοποιός και να γράφω και να κάνω. Δεν θα το πίστευα τότε. Νομίζω ότι η ζωή ήταν με εμένα πάρα πολύ γενναιόδωρη. Πολύ παραπάνω μου έδωσε από αυτά που της ζήτησα».

«Μέχρι τώρα δεν προλάβαινα αλλά από δω και πέρα, που ανεβαίνουν οι δύο μου παραστάσεις, αρχίζω να κοιτάζω τι υπάρχει και τι μου προτείνουν στην τηλεόραση».

«Έχω τρελαθεί με τον εγγονό μου! Δεν ξέρω πόσο φαίνεται αλλά έχω τρελαθεί πιο πολύ από όσο όταν γεννήθηκε η κόρη μου. Πιο πολύ και δεν ξέρω που οφείλεται αυτό» συμπλήρωσε ο Θοδωρής Αθερίδης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελένης Μενεγάκη στο Μεγάλο Κανάλι.