Θοδωρής Αθερίδης: «Όταν η κόρη μου ήταν έγκυος έστειλε ένα μήνυμα πρωί πρωί που…»

Θοδωρής Αθερίδης

"Το πιο ωραίο είναι να αιφνιδιάζεσαι"

O Θοδωρής Αθερίδης βρέθηκε στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha το μεσημέρι της Τετάρτης. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης πρόδωσε, μέσα σε όλα, τον τρόπο με τον οποίο η κόρη του, Φωτεινή ανέφερε πως… μάλλον είναι έγκυος!

Πιο συγκεκριμένα, ένα πρωινό ο Θοδωρής Αθερίδης έλαβε ένα sms που τον οδήγησε σε μια έντονη αυθόρμητη αντίδραση!

«Το πιο ωραίο είναι να αιφνιδιάζεσαι. Μ’ αρέσει ότι η κόρη μου, ξαφνικά, μου έστειλε ένα μήνυμα πέρσι πρωί πρωί που είχα σηκωθεί για να πάω στο γύρισμα. Το βλέπω και αναρωτιέμαι τι να θέλει το παιδί μου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωταγωνιστής του σίριαλ «Μην Ψαρώνεις». «Το ανοίγω και λέει, «νομίζω ότι είμαι έγκυος». Κάνω από μέσα μου εκείνη την ώρα yeeeees!»

«Φοβόμουν, όμως, γιατί δεν ήξερα τον σχεδιασμό. Αλλά για να μου στέλνει το μήνυμα και να μου δίνει λογαριασμό σημαίνει ότι κατά νου έχει το καλύτερο. Αλλιώς δεν θα με ενημέρωνε αν είχε κατά νου να κάνει κάτι άλλο» πρόσθεσε ο Θοδωρής Αθερίδης, συμπληρώνοντας: «Χάρηκα και κατευθείαν απάντησα πως θέλω να γίνω παππούς».

«Δεν θεωρώ πως έχω χάσει ποτέ χρόνο γιατί γυρνώντας πίσω και τι έχω κάνει δεν είναι εκεί το θέμα μου. Χάσιμο χρόνου θεωρώ όταν για ένα μεγάλο διάστημα σκεφτόμουν λάθος» κατέληξε, μεταξύ άλλων, ο Θοδωρής Αθερίδης.