Θοδωρής Αθερίδης: «Με τον Μάρκο Σεφερλή το έχουμε λυμένο το θέμα»

Θοδωρής Αθερίδης

«Μακάρι να μπορούσα να του μοιάσω», λέει ο Θοδωρής Αθερίδης.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Θανάση Πάτρα έδωσε ο Θοδωρής Αθερίδης. Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον Μάρκο Σεφερλή και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

«Έγινε χαμός με τον Σεφερλή λόγω του “δεν ήταν υψηλής ποιότητας” που είπα. Βάζω κι εμένα μέσα σε αυτή την κατηγορία. Ούτε ο Μάρκος θεωρεί τον εαυτό του ταγό με την υψηλή ποιότητα. Είναι διασκεδαστής, ψυχαγωγός, όπως κι εγώ, αλλά και όπως όλοι. Απλά, κάποιοι το παραδεχόμαστε και κάποιοι άλλοι όχι», είπε αρχικά ο Θοδωρής Αθερίδης.

Ο Θοδωρής Αθερίδης είπε στη συνέχεια: «Εγώ με τον Μάρκο το έχουμε λυμένο το θέμα, έρχεται και με βλέπει, πηγαίνω και τον βλέπω. Όταν βγαίνεις με την παρέα σου και λες “έλα να πούμε καμιά σαχλαμάρα”, ρίχνεις το επίπεδο της παρέας; Το γέλιο είναι άυλη φιλανθρωπία, γι’ αυτό είναι γεμάτος ο Μάρκος. Μακάρι να μπορούσα να του μοιάσω στο 1/3».

Κλείνοντας, ο Θοδωρής Αθερίδης ανέφερε: «Συμφωνώ απόλυτα με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Δεν έχουμε δουλέψει ποτέ μαζί, αλλά άμα δουλεύαμε θα “καψουρευόμασταν” ο ένας τον άλλον».