Θοδωρής Αθερίδης: «Ξέρω ότι η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με αγαπάει»

Θοδωρής Αθερίδης

Ξεκάθαρη απάντηση έδωσε ο Θοδωρής Αθερίδης για την συνάδελφο του.

Με αφορμή την παράσταση Μαθήματα Κωμωδίας βρέθηκε ο Θοδωρής Αθερίδης στο στο Μικρό Παλλάς και εκεί τον συνάντησε η κάμερα του Happy Day στον Alpha. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης απάντησε τόσο για την πρόσφατη δήλωση που έκανε για τον Μάρκο Σεφερλή ενώ έδωσε και απάντηση στην σκληρή κριτική, για εκείνον, της Πηνελόπης Αναστασοπούλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Αθερίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν ξέρω τι δήλωσε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Ποιες δηλώσεις έκανα για τον κύριο Κιμούλη; Είπα ότι είναι φίλος μου. Παιδιά, δεν μπορώ να σχολιάσω πράγματα τα οποία δεν έχω ακούσει. Η Πηνελόπη αποκλείεται να είπε κακό πράγμα για μένα. Η Πηνελόπη είναι ένα κορίτσι που με αγαπάει, έτσι ξέρω, οπότε αποκλείεται να είπε κάτι κακό».

Ισχύει πως δεν υπάρχει μεγάλος καλλιτέχνης αν δεν έχει υπάρξει μεγάλος άνθρωπος. Όταν θα γίνω σπουδαίος άνθρωπος, μπορεί να γίνω και καλός καλλιτέχνης. Αποκλείεται η Πηνελόπη να έκανε επίθεση σε μένα. Είναι ένα κορίτσι που με αγαπάει από ότι έχω καταλάβει. Κάτι άλλο θα έχει γίνει αλλά δεν το ξέρω, δεν τα έψαξα καθόλου. Αποκλείεται».

«Είπα τα καλύτερα για τον Μάρκο και δεν ξέρω ποιος δεν το κατάλαβε! Δεν πειράχτηκε, ίσα ίσα, με πήρε και τηλέφωνο. Δεν απάντησε ειρωνικά, απλά δεν το κατάλαβε. Ο Μάρκος με αγαπάει χρόνια και είναι ο μόνος που έρχεται και βλέπει τις παραστάσεις μου. Είμαστε φίλοι, τον εκτιμώ και πήγα να βάλω λίγο τα πράγματα στη θέση τους με την έννοια πως είναι ο πρώτος στην Ελλάδα που έφερε κάτι που μετά έγινε μόδα» πρόσθεσε, ακόμα, ο Θοδωρής Αθερίδης για τον Μάρκο Σεφερλή στην κάμερα της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha.