Θοδωρής Αθερίδης: «Για το Σ’ αγαπώ, Μ’ αγαπάς θα λένε όταν θα πεθάνω»

Θοδωρής Αθερίδης

"Αν πάρω Όσκαρ, θα είμαι ο πρώτος Έλληνας που πήρε Όσκαρ αλλά,.. όχι" τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Θοδωρής Αθερίδης.

Καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε ο Θοδωρής Αθερίδης στο πλατό της μεσημεριανής της εκπομπής την Πέμπτη στο Μεγάλο Κανάλι. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Σ’ αγαπώ, μ’ αγαπάς» εκφράζοντας πως ο ρόλος εκείνος του Θοδωρή θα τον ακολουθεί δια βίου.

Ειδικότερα, ο Θοδωρής Αθερίδης εξομολογήθηκε πως «χθες η Δήμητρα Παπαδοπούλου μού έλεγε ότι ψάχνει να βρει κάτι καρμικό δικό μας. Είναι η στιγμή του «Σ’ αγαπώ, Μ’ αγαπάς» πολύ οριακή. Δηλαδή μπερδευόμασταν και γω και η Δήμητρα και γω το έχω πει. Αν πάρω Όσκαρ, θα είμαι ο πρώτος Έλληνας που πήρε Όσκαρ. Αλλά, όχι, για το «Σ’ αγαπώ, Μ’ αγαπάς» θα λένε όταν θα πεθάνω και αυτό θα αρχίσουν να παίζουν».

«Καταρχάς ότι το έζησα αυτό το πράγμα, να έχει συμβεί να έχει επηρεάσει τόσο πολύ κόσμο που μου λένε ότι είδαν τον εαυτό τους σε αυτή τη σχέση… Αυτό το πράγμα, αυτή είναι η δουλειά μας! Δεν είναι κάτι άλλο» συμπλήρωσε ο Θοδωρής Αθερίδης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA. «Επειδή δεν έχω γνωρίσει τον πατέρα την Δήμητρας ούτε και εκείνη έχει γνωρίσει τον δικό μου, έχω μια θεωρία που της την έχω πει ότι αυτά που γράφει πολλές φορές είναι αστεία σαν να τα έχει πει ο πατέρας μου. Της λέω πως μας συνδέει ο «ίδιος» πατέρας και ο ίδιος κώδικας χιούμορ».