Θοδωρής Αθερίδης για κρίσεις πανικού: «Πήγα στην εκκλησία και με διάβασε παπάς»

Θοδωρής Αθερίδης

"Λέω ότι αν υπήρχαν αυτά τα αντικαταθλιπτικά τότε, πιστεύω πως από τα 15 μου μέχρι τα 40, θα είχα άλλη ποιότητα ζωής. Κατ' αρχάς δεν θα είχα γίνει αλκοολικός, αν τα είχα πάρει" δήλωσε ο Θοδωρής Αθερίδης.

Ο Θοδωρής Αθερίδης κάθισε στον καναπέ του Dot. με την Νάντια Κοντογεώργη και τον Μίνω Θεοχάρη και μίλησε για τις κρίσεις πανικού που αντιμετώπισε και τον αλκοολισμό.

«Δεν είχα τα ψυχολογικά που είχαν οι έφηβοι, που θέλουν να αυτοκτονήσουν, αλλά κρίσεις πανικού. Την δεύτερη κρίση πανικού την έπαθα μια ημέρα μετά την πρώτη. Έπαθα την πρώτη βράδυ και την άλλη μέρα ήμουν στο σχολείο. Την ώρα του μαθήματος γελούσα με τον εαυτό μου με αυτό που έπαθα χθες. Τι βλάκας, αλλά μπαίνω στη διαδικασία να το σκεφτώ πως ήρθε και φουντώνει. Έκανα νόημα στον καθηγητή ότι πάω στην τουαλέτα κι έτρεξα και πήγα σπίτι στη μαμά μου. Με πήρε αγκαλιά και μου είπε δεν έχεις τίποτα. Νιώθω με το χέρι της να κάνει νόημα στον μπαμπά μου και της λέω ότι νιώθω πως έχεις τρομάξει κι εσύ με αυτό που έχω πάθει» είπε ο Θοδωρής Αθερίδης.

«Μου λέει ο πατέρας μου άντε βρε χαζέ αν σου δώσω ένα μπάτσο, θα σου φύγουν όλα. Του λέω δώσε. Μπαμ μου δίνει ένα μπάτσο. Δεν έφυγαν. Πήγα στην εκκλησία και με διάβασε παπάς. Λέω ότι αν υπήρχαν αυτά τα αντικαταθλιπτικά τότε, πιστεύω πως από τα 15 μου μέχρι τα 40, θα είχα άλλη ποιότητα ζωής. Κατ’ αρχάς δεν θα είχα γίνει αλκοολικός, αν τα είχα πάρει. Αλκοολικός έγινα για να χαλαρώσω από αυτό.» συμπλήρωσε ο Θοδωρής Αθερίδης.