Θοδωρής Αθερίδης: «Εκεί έχασα 10 χρόνια από τη ζωή μου»

Θοδωρής Αθερίδης

"Το μόνο που με ενδιέφερε στη σχέση μου με την Σμαράγδα ήταν το πώς θα το μάθει η Ελένη", εξομολογείται ο Θοδωρής Αθερίδης.

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση είχαν ο Θοδωρής Αθερίδης και ο Κώστας Τσουρός στην εκπομπή Mega Καλημέρα. Ο δημοφιλής ηθοποιός αποκάλυψε αρκετές άγνωστες στιγμές της ζωής του…

«Έχω κάνει τη Β΄Λυκείου δύο φορές, έμεινα. Γι’ αυτό πήγα 19 και όχι 18 στο Κρατικό. Αλλά απολυτήριο πήρα 17 και πέρασα και ΤΕΙ. Με έδιωξαν από το ένα σχολείο και πήγα στο άλλο», εξομολογήθηκε ο Θοδωρής Αθερίδης και συνέχισε:

«Είχα πολλά ψυχολογικά προβλήματα στην εφηβεία. Υπέφερα από κρίσεις πανικού, από τα 15 μου. Αν μου έλεγες τι δεν θα ήθελες να ξαναζήσεις στη ζωή σου, θα σου έλεγα την εφηβεία μου, δεν θέλω. Ήταν κόλαση για μένα. Τους γονείς μου τους έπαιρναν συνέχεια από τα νοσοκομεία».

«Αν είχα γιο θα φοβόμουν πάρα πολύ. Και με τον εγγονό μου φοβάμαι, έτσι όπως τον βλέπω τώρα. Αν και η κόρη μου έκανε μια μαγκιά στα 16 της, με έστειλε αδιάβαστο. Με ένα μεθύσι που είχε σε αυτή την ηλικία και έμεινε αναίσθητη. Μέχρι να καταλάβω ότι ζει… Πήγαμε και την πήραμε από ένα σπίτι που ήταν σε πάρτι, την πήγαμε στο νοσοκομείο και της βάλαμε ορούς. Εκεί έχασα 10 χρόνια από τη ζωή μου», είπε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Αθερίδης.

«Αν υποθέσουμε ότι ο γάμος απέτυχε, δεν είμαι από αυτούς που θα δοκιμάσουν ξανά για να πετύχει. Δεν ήθελε ποτέ η Σμαράγδα να παντρευτούμε, στις προτεραιότητές της δεν ήταν ποτέ ο γάμος. Αν ήθελε γάμο θα ήταν άλλος άνθρωπος και μπορεί να μην ήμασταν μαζί. Το μόνο που με ενδιέφερε στη σχέση μου με την Σμαράγδα ήταν το πώς θα το μάθει η Ελένη. Ήταν στη φάση που χωρίζαμε, που αλλάζει όλο αυτό, το ένα μπαίνει μέσα στο άλλο ένα διάστημα», εκμυστηρεύτηκε ο Θοδωρής Αθερίδης.