Θοδωρής Αθερίδης: «Είχα μεγάλη αγωνία αν η κόρη μου θα κρατούσε το παιδί της»

Θοδωρής Αθερίδης

"Με όση ενέργεια είχα, "θέλω να γίνω παππούς" της ούρλιαζα" παραδέχθηκε ο Θοδωρής Αθερίδης.

Ο Θοδωρής Αθερίδης βρέθηκε καλεσμένος της καλής του φίλης, Τζένης Θεωνά στην εκπομπή Μαμα-δες το απόγευμα του Σαββάτου στο πρόγραμμα της ΕΡΤ2. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο αγαπημένος μας ηθοποιός μίλησε για την πρώτη εγκυμοσύνη της κόρης του και τον ερχομό του εγγονού του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Αθερίδης εξομολογήθηκε πως «πρωί πρωί η κόρη μου μού έστειλε σε μήνυμα πως είναι έγκυος. Το κοιτάω και κάνω Yes! Είχα όμως μεγάλη αγωνία για το πως το σκέφτονται. Πως το σκέφτονται ως προς το αν θα το κρατήσουν ή όχι. Εκείνη βέβαια ίσως ήθελε να δει πως το έβλεπα εγώ. Διαισθάνθηκα ότι το θέλει γιατί αλλιώς δεν θα μου το ανέφερε. Και πουσάρω εγώ όση ενέργεια είχα και «θέλω να γίνω παππούς» της ουρλιάζω».

«Τώρα βέβαια που τον κοιτάζω αυτόν τον άνθρωπο και ξέρω ότι, αν δεν τον κρατούσαν, δεν θα υπήρχε μού έρχεται μια τρέλα! Μου έρχεται τρέλα γιατί τον κοιτάζω, «να ‘τος αυτός είναι που δεν θα τον κρατούσαν αν δεν τον κρατούσαν»! Πάντα είμαι υπέρ της ζωής σε αυτά τα θέματα. Πάντα».

«Εγώ όταν έγινα μπαμπάς έπαθα τεράστιο σοκ αλλά αυτές οι πιέσεις έκαναν εσωτερικές συγκρούσεις μέσα μου τεράστιε. Ήμουν και πάρα πολύ ερωτευμένος με την γυναίκα μου γνωρίζοντας ότι αν πάρουμε μια ανάποδη απόφαση θα διέλυε αυτό τη σχέση μας και έκανα τον σταυρό μου» συμπλήρωσε, επίσης, ο Θοδωρής Αθερίδης στο μαγκαζίνο της Τζένης Θεωνά στη δημόσια τηλεόραση.